Vállalati környezet és munkavállalói élmény elemzés

A munkavállalók minden vállalat legfontosabb elemei, így jólétük ugyan olyan fontos, mint az üzleti élet bármely más aspektusa. Megoldásunk arra hivatott, hogy egy szabványosított módszertan segítségével mérjük szervezete szociális környezetét. Online eszközünk lehetővé teszi, hogy részletes elemzést kapjon az összes olyan kulcsfontosságú területről, amely befolyásolja a munkavállalók elkötelezettségét, teljesítményét, innovációit, fenntarthatóságát és a társadalomra gyakorolt hatását. Elemzésünk eredményeként megtudhatja, hogy munkavállalói mennyire azonosulnak a vállalatával, mennyire elégedettek és hogyan értékelik a vezetői stílust, a munkaszervezést, a vállalati kultúrát, a képviselt értékeket, a kommunikációt és még sok minden mást. Megoldásunkkal gyorsan és hatékonyan azonosíthatja az egyes területeken fennálló esetleges hiányosságokat, így Ön egészséges vállalati kultúrát és employer branding stratégiát építhet ki, ami a bizalomra, a felelősségvallásra, az innovációra és az általános munkavállalói elégedettségre épül.

Az új ötletek és az önmegvalósítás környezetének megteremtésével teret enged az innovációnak

A fluktuáció csökkentése és a legnagyobb tehetségek bevonzása a piacról

Növelje az üzleti növekedést a munkavállalók motiválásával egy kielégítő szociális környezeten keresztül

Mélyreható analízis a vállalata környezetéről – teljesen online

A vitalitás és a társadalmi hatás mérése egy online kérdőív segítségével történik, és az eredmények az adatgyűjtés után azonnal rendelkezésre állnak. A módszertan lehetővé teszi a mérettől és iparágtól független teljesítményértékelést, és így nemzetközi szabványt állít fel a vállalaton belüli társadalmi feltételek mérésére. Segít megjósolni a vállalatok hosszú távú értékét és fenntarthatóságának minőségét, és releváns mutatóként szolgál a befektetők, pénzintézetek, beszállítók, ügyfelek, valamint potenciális munkavállalók számára. Ezenkívül összehasonlítási alapot biztosít a vállalat időbeli fejlődéséhez.

Hogyan kezdje el analizálni vállalatát?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi végig vezetjük az alábbi lépéseken:

  • az adatgyűjtés részleteinek megtervezése
  • online kérdőív segítségével begyűjtjük az adatokat a munkavállalóitól
  • átlátható digitális jelentést készítünk az eredményekből
  • kiállítunk egy elektronikus tanúsítványt

Amennyiben érdekli szolgáltatásunk, úgy segítünk kielemezni az adatokat és tanácsadót ajánlunk a kritikus területek javítására.

Szolgáltatásunk és a hozzá tartozó megbeszélések, valamint a teljes implementációs folyamat angol nyelven történik.

crosschevron-rightarrow-uparrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram