Tanácsadás

Adó-, tranzakciós- és jogi tanácsadás – online!

Hiszünk abban, hogy egy erős lábakon álló vállalat alapját egy dedikált adó- és jogi tanácsadó csoport képzi, amely készen áll arra, hogy a kezdetektől támogassa Önt és vállalkozását a fejlődés egyes lépésein keresztül. Nemzetközi tanácsadói csapatunk teljes körű szolgáltatást biztosít Önnek, az adminisztratív támogatástól és helyi képviselettől kezdve a szakmai elemzéseken és támogatáson át, hogy tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel megkönnyítsük az Ön előtt álló stratégia döntéseket.

Ezenkívül, a szolgáltatásaink (adó, jog, vállalat, számvitel, bérszámfejtés) és szakértelmünk egyedi kombinációja teszi lehetővé, hogy különböző igényeket kielégítő, hatékony megoldásokkal segítsük Önt és vállalkozását – a kockázatok minimalizálása és a lokális megfelelés és teljesítés fenntartása érdekében.

Az EU TOP 50 regionális outsourcing vállalata közé tartozunk

Az Accace ügyfélkörének 50%-a Fortune 500-as cégekből származik

Ügyfeleink 98%-a biztosan újra szerződne, vagy tovább ajánlana minket 

Támogatjuk partnereink átállását a papír alapú munkavégzésről a teljes körű online ügyvitelre

 • MIÉRT HATÉKONY A TANÁCSADÁSUNK?  
 • ONLINE TANÁCSADÓI PORTÁL

KOMPETENCIÁNK

 • Proaktív hozzáállás az ügyfeleink üzleti igényeire szabva 
 • Rugalmasság tanácsadási szolgáltatásaink adaptálásához és komplex megoldásokhoz 
 • Garantáltan magas szintű biztonság, szolgáltatásminőség és teljesítmény (ISO 27001:2013 és ISO 9001:2015)

TECHNOLÓGIÁNK

 • Saját fejlesztésű informatikai megoldások, amelyek összekapcsolják szakértelmünket és tapasztalatainkat a legújabb technológiával 
 • Technológiai rugalmasság a kiváló ügyfélélményért 
 • Folyamatok egyszerűsítése az automatizálásnak és a digitalizációnak köszönhetően

KÖZÖSSÉGÜNK

 • Sokrétű ügyfélportfólió és sok éves európai tapasztalat 
 • Versenyképes szolgáltatásminőség és költségarány a régióban 
 • Helyi szakértői csapatok szerte a világon, biztosítva a teljes megfelelést és a nemzetközi lefedettséget

Az Accace által kialakított tanácsadói portálunk hatékony kommunikációs és dokumentumcsere csatornát kínál, így javítva a felhasználói élményt a tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatosan. A portál lehetővé teszi az egyes vezetők és más alkalmazottak számára, hogy egy felhasználóbarát felületen keresztül férjenek hozzá a szükséges adatokhoz, dokumentumokhoz. Vállalata hatékonyan lesz képes összevonni az adatokat, dokumentumokat, miközben a különböző hozzáféréssel kapcsolatos igényeit változó hozzáférési jogosultságokkal biztosítjuk.

A portál felhasználói számára nincsenek korlátozások. A portál felhasználható mindenféle tanácsadási szolgáltatáshoz és bármilyen típusú projekthez – kezdve az adószabályok betartásától és jogi segítségnyújtástól a konzultációkig olyan projektek esetében, mint például összeolvadások és felvásárlások, konszolidációk, átvilágítások, transzferárak, sőt akár finanszírozási és támogatási kérelmek is.

Dokumentum megosztás

Testreszabott munkafolyamatok

Online adó- és jogi űrlapok

Tanácsadói hotline

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram