Könyvelési online portál

Digitalizálás I Automatizált könyvelés I Valós idejű jelentések

Az intelligens dokumentumkezeléstől és a testreszabott munkafolyamatoktól kezdve az automatikus könyvelésig és a valós idejű jelentéstételig: mindezt egy online platformon belül

Az automatizálás az elmúlt években gyakran emlegetett kulcsszóvá vált, és ennek jó oka van – különösen, ha a könyvelésről és a könyvvitelről beszélünk. Helyes alkalmazás esetén az automatizálás növeli a pénzügyi osztály jelenlegi hatékonysági szintjét azáltal, hogy eltávolítja az idő- és erőforrás-igényes feladatokat a mindennapi feladatok közül. Ennek eredményeként a számviteli csapatoknak több idejük lesz arra, hogy a kiemelt fontosságú projektekre összpontosítsanak.

Az automatizálást és a technológiát az Ön igényei szerint fejlesztjük

Online platformunkat úgy terveztük, hogy egyszerűsítse, automatizálja és korszerűsítse a könyveléssel kapcsolatos folyamatokat, csökkentse a papírmunkát és az ezzel járó hibákat, hatékonyabb ellenőrzést és felügyeletet biztosítson, növelje a dokumentumok és a munkafolyamatok átláthatóságát, és egy biztonságos és felhasználóbarát felhőkörnyezetben kezelje az adatokat és a feladatokat. Felhasználóink semmilyen korlátozással nem szembesülnek, mivel a portál bármilyen eszközről elérhető a hét bármely napján.

Gondolja újra a folyamatait

Egyszerűsítse, automatizálja és korszerűsítse a könyvelési folyamatokat a szervezetében

Legyen teljesen digitális

Helyezze át a teljes dokumentumkezelést a felhőbe, legyen papírmentes és kezelje feladatait a választott eszközéről, bármilyen napszakban

Teljes mértékű rálátás

Hatékonyabb irányítás a könyvelési műveletek felett

Kezelje könnyedén a könyvelési dokumentumokat és a munkafolyamatokat

Sok vállalkozás törekszik arra, hogy papírmentesen működjön, amihez a megfelelő eszközt keresik. A vállalkozások sok papírt termelnek, így egy megbízható és egyedi módon igényre szabható dokumentumkezelő rendszer kiválasztása kulcsfontosságú a vállalat munkafolyamatainak korszerűsítéséhez és automatizálásához.

A rendkívül hatékony platformunk támogatja szervezete fejlődését, úgy, hogy egy helyen rendszerezzük és tároljuk egész vállalat könyvelési dokumentumait, mindezt a felhőben. A hozzáférési engedélyek, a biztonsági mentés és az adatok védelme mind a portálmegoldásunk alapvető részét képezik.

Fájlkezelő modulunk számos előnyt kínál:

 • A gyors és könnyű navigáció egy az ügyfél által testreszabott felülettel kezdődik
 • Rugalmas mappa struktúra hozzárendelhető munkafolyamatokkal
 • Nyomon követhető hozzáférési és műveleti előzményekkel ellátott munkafolyamatok a tevékenységi naplók használatával
 • Az adatok feltöltése és exportálása számos különféle formátumban és korlátlan méretben elérhető
 • Vagy teljes dokumentum-digitalizálás egy webalapú integrált szkennerrel, OCR és érvényesítési rendszer segítségével
 • Könnyen nyomon követhető munkafolyamatok és riasztási értesítések az elvégzett és függőben lévő feladatokról
 • Minden adat elérhető egy felhő-archívumban a hozzárendelt szerepkörök és korlátozott hozzáférési jogok révén

A beszerzési/beszállítói számlák kezelése teljesen papírmentesen

Cége továbbra is megoldást keres minden beszerzési számla elkészítésére és igazolására, amely szintén teljesen személyre szabható és tökéletesen megfelel az Ön igényeinek?

Az Accace Accounting online portálján könnyedén elérheti a következő funkciókat:

 • A cég minden egyes beszerzési számlájának létrehozása és nyomon követése a hozzárendelt munkafolyamatok segítségével
 • Az Accace számviteli csapata akár EDI-n keresztül vagy bármilyen más elektronikus módon is képes a szállítói számlák fogadására, ami azt jelenti, hogy nem az Önök részéről kell bescannelni a papír dokumentumokat majd feltölteni azokat a portálra, majd az online portálon biztosítani őket jóváhagyáshoz.
 • Kövesse nyomon a beszerzési számlák fizetési állapotát valós időben
 • Hozzáférés a pénztárgéphez, ahol megtekintheti az összes kisebb vásárlást, amelyet kártyával vagy készpénzzel lett fizetve
 • Soha ne késsen le egy határidőről sem az integrált e-mail értesítési rendszer segítségével
 • A beszerzési számla tároló különféle böngészési és szűrési lehetőségekkel a nap 24 órájában elérhető a felhőben

Ellenőrizze bármikor vállalata tényleges pénzügyi helyzetét

Az online portál használatával az Accace valós időben dolgozza fel számviteli adatait, és azonnali frissítéseket és jelentéseket nyújt Önnek a cég pénzügyi helyzetéről. A kutatások megkönnyítése érdekében van egy beépített, hatékony keresési funkció is, amelyhez bármikor hozzáférhet, és zökkenőmentes navigációt kínál.

Részletesebben, a számviteli online portálunk a következőket kínálja:

 • Az összes számlaegyenleg áttekintése
 • Valós idejű jelentések a cég esedékes és már befizetett összegeiről
 • A pénzügyi helyzet áttekintése előre meghatározott KPI-k alapján
 • Jelentések a költség- és bevételi struktúra tendenciáiról és rendellenességeiről
 • Hozzáférés bármilyen további vállalati jelentéshez és statisztikához, az előre egyeztetett kereteken belül
 • Gyors kérdéskezelés, míg az általános kérdésekre 24–48 órán belüli válasz

Valós idejű közvetlen kapcsolat az Ön által használt számviteli szoftverrel és ERP-megoldásokkal

Online könyvelési portálunk az ERP rendszerrel való közvetlen integrációnak köszönhetően egyetlen interfésszé válhat a könyvelési és a könyvviteli folyamatokban. Mivel a kapcsolat az előkönyvelési szakaszban zajlik, Ön ellenőrizheti a már jóváhagyott és a rendszerbe feltöltött dokumentumok feldolgozási állapotát. Képesek vagyunk közvetlenül csatlakozni számos ismert ERP rendszerhez, mint például a Microsoft NAV, az SAP, az Asseco Helios, az Asseco Spin és mások.

Maximális biztonság

A nagyfokú biztonság kritikus kérdés minden Accace-ügyfél számára, különösen most, az egyre kifinomultabb cyber támadások a korában. Ezeknek a fenyegetéseknek a elhárítására az Accace online portálját a legjobb gyakorlati biztonsági rendszerek felhasználásával hoztuk létre. Az Accace saját informatikai szakemberekből álló csapattal is rendelkezik, akik magas szakértelemmel rendelkeznek és készségesen működnek Önnel együtt a cége biztonsági előírásainak maximális betartása érdekében.

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram