Kik vagyunk?

Teljes körű kiszervezési és BPO szolgáltatások

Történetünk

Accace was founded in 2006 as a local accounting firm of 34 employees. Already from the beginning, we noticed our clients’ need to have their internal processes optimized by a single outsourcing provider, which shaped our next steps and company focus.

After more than 15 years on the market, Accace has developed into an innovative, full-range BPO and advisory provider, engaging nearly 2,500 professionals and serving over 15,000 clients internationally.

Our mission is to support our clients, colleagues and partners in reaching their dreams, while leaving a positive imprint on the world. Guided by our strong values of excellence, cooperation, flexibility, passion, trust, and commitment, we succeed by achieving goals that involve more than just financial accomplishments.

Az Accace név története

Az Accace név egy angol kifejezésből alakult ki; “accounting aces“, ami annyit tesz, hogy ‘könyvelő ászok’.
A megalakulást követő első években rögtön felismertük ügyfeleink igényeit, miszerint minden belső folyamatot egyetlen szolgáltató legyen képes kezelni. Így az elkövetkezendő években, egy könyvelői cégből, egy innovatív outsourcing és tanácsadó céggé fejlődött az Accace.

Ejtsd ki a nevünk helyesen! Fonetikusan: [əkeɪs]

Az EU TOP 50 regionális outsourcing vállalata közé tartozunk

Az Accace ügyfélkörének 50%-a Fortune 500-as cégekből származik

Ügyfeleink 98%-a biztosan újra szerződne, vagy tovább ajánlana minket 

Támogatjuk partnereink átállását a papír alapú munkavégzésről a teljes körű online ügyvitelre

Ezek tesznek minket egyedivé

TECHNOLÓGIA
 • Házon belül fejlesztett intelligens megoldások automatizálva, online technológiákkal
 • A szakértelem és a technológia egyedülálló kombinációja
 • Korszerűsített szolgáltatásaink ereje az innováció
 • Szolgáltatásaink magas szintű automatizálása a garantált minőségért és precizitásért
 • Nagy hangsúly az adatok bizalmas kezelésére és az adatbiztonságra (ISO és ISAE tanúsítványok)
KÖZÖSSÉG
 • A határok eltörlésével ügyfeleinknek egységes piacot hozunk létre, így maximalizálva lehetőségeiket
 • Igények megoldásokká alakítása lokációtól függetlenül
 • Nemzetközi lefedettség és egyszerűsített globális terjeszkedés az üzleti közösségünknek köszönhetően
 • Több országra kiterjedő szolgáltatásnyújtásban szerzett tapasztalat, a költségek csökkentése és a szolgáltatói hálózatok kezelésével töltött idő megtakarítása
KOMPETENCIA
 • Tudásközpont létrehozása szerte a világon a helyi szakértelmünk és a nemzetközi lefedettségünk összekapcsolásával
 • Egyetlen kapcsolattartó a zökkenőmentes együttműködés érdekében
 • Emberközpontú és empatikus megközelítés, ügyfeleink előtérbe helyezése
 • Magabiztosság ügyfeleink igényeinek megértésében és személyre-, ügyfélre szabott megoldások sorakoztatása
 • Szilárd hátterű helyi és nemzetközi szakértelem

Kiegyensúlyozott megközelítésünk a stakeholder-eink felé

Mit értünk „stakeholder” alatt az Accace-nél? Definíció szerint a stakeholder olyan személyre, csoportra vagy szervezetekre utal, amely hatással lehet a vállalat tevékenységeire, céljaira és politikájára, vagy hatással lehet rájuk. A mi szemünkben a stakeholder-ek 4 fő csoportja alakítja az Accace-t azzá a vállalattá amik ma vagyunk: a kollégák, ügyfelek és partnerek, környezet és társadalom, valamint a részvényeseink.

Minden stakeholder egyenlő szerepet tölt be az Accace ökoszisztémájában. Hogy miért? A válasz egyszerű; mert ezek a csoportok mindegyike létfontosságú a stratégiánk szempontjából, és egyformán befolyásol minket az egyes csoportok dinamikája.

KOLLÉGÁK

Nemzetközi szinten közel 2500 munkavállalót foglalkoztatunk, akiknek ötleteik és lelkesedésük segítették alakítani az Accace cégkultúráját. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy fejlesszük és motiváljuk azokat a kollégákat akik mind személyes, mind szakmai kiteljesedésre vágynak, nem félnek önmaguk lenni, hisznek a megoldásokban és a kölcsönös bizalomban. Ők a mi sikerünk titka.

ÜGYFELEK ÉS PARTNEREK

Az ideiglenes haszonszerzés helyett az értékes kapcsolatok kiépítésére törekszünk, így jelenleg több, mint 15 000 nemzetközi céget és megbízható partnereket tartalmazó ügyfél-portfólióval rendelkezünk nemzetközi szinten.

Annak tudatában, hogy a szolgáltatásunk minősége tükröződik Ügyfeleink sikerességében, végeláthatatlanul törekszünk a folyamatos innovációra minden területen amibe belekezdünk.

KÖRNYEZET ÉS TÁRSADALOM

Meggyőződésünk, hogy adni a helyi közösségeknek és a bennük érintett embereknek legalább olyan fontos mint bármely más szolgáltatás amit a vállalatunk nyújt. Folyamatosan arra törekszünk, hogy etikus és felelősségteljes magatartásunkkal növeljük a vállalatunk tevékenységeinek pozitív hatását a környezetünkre és társadalmunkra.

TULAJDONOSAINK

Tulajdonosaink elkötelezettek az iparágunk fejlődésének alakításában és aktívan részt vesznek a vállalat valamennyi tevékenységében. Cselekedeteinkkel büszkévé tesszük tulajdonosainkat, és biztosítjuk számukra a pénzügyi és a társadalmi-érzelmi megtérülés közti egyensúlyt.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram