Munkajogi tanácsadás

A foglalkoztatási törvény lényege mindig is a munkaadók és munkavállalók jogainak és kötelezettségeinek egyensúlyban tartása.

Azonban függetlenül az Ön elhelyezkedésétől és a nemzetközi szervezetek és helyi intézmények azon erőfeszítéseitől, amelyeket az ilyen egyensúly fenntartásáért tesznek, a munkaügyi jogszabályok továbbra is érzékeny területnek számítanak. Ennek következtében, szakértői tanácsadás nélkül előfordulhat, hogy konfliktusba kerül jelenlegi vagy korábbi alkalmazottakkal, vagy ami még rosszabb, a helyi intézményekkel.

Az Accace minden szükséges támogatást megad annak érdekében, hogy a munkaviszonnyal kapcsolatos ügyek még időben megoldódjanak, és így elkerülhetőek legyenek a pénzügyi és jogi veszteségek.

Az ország munkajogi jellemzőitől függően többek között az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek:

  • Segítség a munkavállalói dokumentumok elkészítésében (pl.: munkaszerződések, módosítások, munkaköri leírások, a munkaviszony megszűnésének dokumentációja, stb.).
  • Segítség belső dokumentumok elkészítésében a munkavállalók részére (pl.: belső kötelező előírások, munkavállalói értékelési eljárások, szervezeti felépítés, stb.).
  • Segítség a munkavállalókkal folytatott tárgyalások és peres eljárások során.
  • Segítség külföldi munkavállalók alkalmazásában, költözési ügyek intézése
  • Munkajogi tanácsadás a munkáltatói és munkavállalói jogok gyakorlása során (pl.: szabadságolási jog, egészségügyi ellátás, napi vagy heti pihenőidő, minimális munkakörülmények, heti munkaórák minimális és maximális száma, stb.)
Gábor Kertész
Head of Advisory | Accace Hungary
Kapcsolatfelvétel
crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram