Vissza a Newsroom-ba
TRANSZFERÁR ÚTMUTATÓ 2024
E-book megtekintése
Mailchimp - subscribe form sidebar

Transzferár kalkulátor

6 július 2018

Az Accace Hungary szakemberei által elkészített transzferár kalkulátor használatával megtudhatja Önnek milyen dokumentációkra van szüksége, hogy megfeleljen a Transzferár kötelezettségeinek és elkerülhesse a nem kívánatos törvényi szankciókat.

A kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe és egyből megtudhatja milyen további lépéseket szükséges tennie!

A Transzferár kalkulátor célja, hogy egy rövid, egyszerű és átlátható összegzést nyújtson Önnek a transzferárazással kapcsolatos teendőiről, így egy jó alapot nyújt az Önre eső kötelezettségek megértésében és tisztázásában. Fontos azonban megjegyezni, hogy a transzferárazás igen összetett, így a transzferár kalkulátor nem szolgál tanácsadásként, így a bonyolultabb esetekhez mindenképpen szakértő bevonására van szükség.

Elégedett Ügyfeleink és a megbízható szolgáltatás érdekében külön Transzferárazási tanácsadó csoporttal rendelkezünk, így a kapcsolt vállalkozások ügyleteikre is kiemelt figyelmet és erőforrást biztosítunk. Ezt kiegészítve, hozzáféréssel rendelkezünk az Amadeus adatbázishoz, így transzferárazási szolgáltatásainkat a legszélesebb magyarországi és nemzetközi adatok felhasználásával tudjuk végezni.

További információért tanulmányozza alábbi írásainkat transzferárazási kérdésekkel kapcsolatosan, és kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére!

TRANSZFERÁR ÚTMUTATÓ 2024
E-book megtekintése
Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram