Adóügyi, jogi és pénzügyi szakmai képzés az Ön igényei szerint

Az adó-, munkajogi- és bérszámfejtési jogszabályok gyakori változásának követése különösen nagy kihívást jelent a vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, nem beszélve az újabb szabályok gyakorlatba való átültetéséről.

Az egyik legnagyobb könyvelési, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatóként folyamatosan nyomon követjük a jogszabályokat Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában és Ukrajnában, és értesítjük ügyfeleinket az aktuális vagy éppen tervezett változásokról. A jogszabályi változásokat azonnal alkalmazzuk a napi szolgáltatási gyakorlatunkban, így pontosan tudjuk, milyen kérdésekkel, feladatokkal kell pénzügyi osztályának szembenéznie.

Magas szakmai színvonalú képzést kínálunk akár személyes oktatás akár workshop keretében, mellyel nem csak a jogszabályi változásokról tájékozódhatnak munkavállalói, hanem gyakorlati tapasztalataikat is elmélyíthetik. Szakértőink segítségével lépésről lépésre ismertetjük meg az adott témakörrel, gyakorlati tanácsokat és megoldási javaslatokat adva a felmerült kérdésekre.

Kiscsoportos képzéseket szervezünk, melynek szakmai tartalma minden esetben az Ön igényeihez és a résztvevők szakmai alapismereteihez igazodik. A témakörök a könyvelési, adó, bérszemfejtési csapatát és a menedzsmentet érintő kérdésekre koncentrálnak, elsősorban a Munkatörvénykönyv, a Társadalombiztosítás, ÁFA és jövedelemadók területén.

Támogassa alkalmazottai szakmai fejlődését!

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram