Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

A töretlen növekedés útján: Közösen folytatja a szakmai munkát az Accace Hungary és az Erna Evans Kft | Press Release

26 szeptember 2019
Ez a cikk
nyelven is elérhető

2019. augusztus 14-ével az Erna Evans Számviteli és Tanácsadó Kft. hivatalosan is az Accace cégcsoport tagjaként folytatja a szakmai munkát, így az Accace a nemzetközi fejlődés és terjeszkedés mellett Magyarországon is tovább erősíti piaci pozícióját.

A megállapodás története:

Az évek során megannyi közös projektben való részvétel révén megbízható és jó szakmai- és emberi kapcsolat alakult ki az Accace Hungary és az Erna Evans vezetősége között. Az Erna Evans Kft. alapító tulajdonosai által kitűzött célokat a cég 2019. év elejére sikeresen elérte a hazai piacon, de a további és töretlen fejlődés érdekében új szintekre kívántak eljutni, amihez elengedhetetlen a nemzetközi jelenlét.

A március elején indult hosszas tárgyalások eredményeként született meg a végső döntés és augusztus közepén hivatalosan is pont került a megállapodásra, aminek értelmében az Erna Evans Számviteli és Tanácsadó Kft. hivatalosan is az Accace cégcsoporthoz került.

Az Accace Hungary és az Erna Evans közötti megállapodást nem csak a két cég vezetősége közötti bizalom és jó kapcsolat, hanem a cégek értékeiben, vezetésében, ügyfelekhez és munkavállalókhoz való hozzáállásában és szakmai szemléletmódjában való nagyon hasonló álláspont is segítette.

Jövőkép:

A továbbiakban az Erna Evans Kft. dolgozói és ügyfelei az Accace Hungary csapatát és ügyfél-portfólióját erősítik. Az Accace-be való beolvadással még tovább, most már közösen dolgozunk kitűzött céljainkért. Az Erna Evans megbecsült dolgozói így már az Accace családhoz tartozva, Accace színekben fejlődhetnek tovább szakmailag és biztosíthatják a meglévő ügyfélkörnek a már megszokott kiváló minőségű szolgáltatást.

Az Erna Evans-ról:

Az Erna Evans Kft. 2007-ben nyitotta meg irodáját Budapesten. A cég partnerei külföldi, elsősorban francia, illetve frankofón társaságok magyarországi leányvállalatai, de megtalálhatók közöttük amerikai, svájci és más európai cégek hazai érdekeltségei is. Az ügyfélkör a gazdasági szféra minden területének szereplői képviseltetik magukat: tőzsdén jegyzett, nemzetközi nagyvállalatok hazai leányvállalatai, kis- és középvállalkozások, továbbá egyesületek, alapítványok. Tevékenységük alapján az ügyfelek jellemzően mezőgazdasági cégek, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozások, ipari, illetve mezőgazdasági termelőüzemek.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram