Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace Circle: Együttműködés a fejlődéshez | Press Release

25 július 2019
Ez a cikk
nyelven is elérhető

A 2019-es év fontos mérföldkőnek számít az Accace életében, hiszen ebben az évben megalakul az Accace Circle. Az Accace Circle, vagy ahogy röviden nevezzük A Circle, már több éve tervezés és fejlesztés alatt áll, az Accace és hasonló gondolkodású professzionál szolgáltatók közötti partneri kapcsolatok révén. A több éves tervezés után 2019-re a tervek megvalósultak, így mára már a formális együttműködések erősebbek mint valaha.

Az alapítás

Az Accace 2006-os alapulása óta számos országba terjeszkedett, leginkább az EMEA régióban. Az alapítást követő években az Accace magas szinten gondoskodott ügyfelei igényeiről a BPO és a tanácsadói szolgáltatások terén, azonban felismertük, hogy a magas szintű szolgáltatás mellett az ügyfelek határokat átívelő támogatása is legalább ugyan olyan fontos. Ezen felismerés alapozott meg számos nemzetközi partneri kapcsolatot, amely a közelmúltban az Accace Circle keretin belül formalizálódott.

Mi is pontosan az Accace Circle?

Röviden, az Accace Cirlcle egy olyan üzleti közösség, amely a hasonló gondolkodású szolgáltatókat összekapcsolja, hogy azok nemzetközileg is egységes szolgáltatásokat tudjanak kínálni. A közösség alappillére a határokat átívelő elérhetőség és a helyi szakértelem közötti szinergiában rejlik. Ezzel nagy előnyökre tehetnek szert a nagy portfólióval rendelkező cégek, különösen abban az esetben, ha egy ismeretlen külföldi piacon hajtanak végre fejlesztéseket vagy kezdeményeznek üzleti tevékenységet. „A célom mindig is egy globális jellegű BPO és szakmai szolgáltatás kiépítésében való részvétel volt, amely új alternatívát jelenthet a nemzetközi szereplőknek – akár a nagyobb, akár a kisebb, igazi üzleti motiváció nélküli vállalatok számára” – mondta Jiri Majer, az Accace vezérigazgatója és alapítója. Mihaela Pasek-Virlan, Partner és az Accace ügyvezető igazgatója szerint „[…] túl sok olyan szervezet van, amelynek célja az egyszerűsített szolgáltatások elősegítése, de végeredményben nem mindig számíthatunk az együttműködés minden oldali tiszteletben tartására. Csak abban az esetben beszélhetünk működően egyszerűsített szolgáltatásokról, ha minden szereplő hangot adhat véleményének és az meghallgatásra is kerül. A Circle-ön belül mi úgy tervezünk cselekedni, hogy egyidejűleg hangot adunk mind a helyi- mind a nemzetközi jelenlétnek a technológia használatának növelésével.”

Első lépés: a közös alkotás

Az Accace Circle ötletét az üzleti partnereink inspirálták, amely továbbá partnereink nemzetközi terjeszkedésükhöz kapcsolódó teher csökkentésére is irányult. Ennek szemléltetésére; sok közös ügyfelünk gyakran megkérdőjelezte, hogy bizonyosan megtaláljuk e a számukra megfelelő szolgáltatót, amely minden országban megfelel a szabványoknak és elvárásoknak. Az Accace Circle segítségével a magas színvonalú üzleti követelmények és szabványok alapján számíthatnak következetes szolgáltatásminőségre, amit az Accace Circle valamennyi tagja segíti az együttműködés létrehozásában. A közösséggel és a közösségen belüli együttműködés másik nagy előnye az identitásunk és tapasztalatunk folyamatos javítása. Az Accace Circle egy élő prototípus, amelynek minden tagja elkötelezi idejét és erőforrásait, hogy a legmagasabb szintű innovációt és tapasztalatot érje el minden olyan vállalat számára, amely kapcsolatba lép a Circle-el.

Az Accace Circle jövőképe

Míg az Accace Circle több éven keresztül fejlődött amíg elérte a hivatalos formalizálódás pontját, az út távolról sem ért véget. „Ami a foldrajzi terjeszkedést illeti, nehéz út áll mogottunk és elottunk is,  mert ambíciózus céljaink vannak az elkövetkezendő évtizedre– mondja Mihaela, amivel a közösség céljaira utal, miszerint 2028-ra elérje az 50 országot, amely lépésről lépésre elérhetőbb közelségbe kerül minden egyes új taggal az Accace Circle térképén – csak úgy mint a legfrissebb lokációnk, Dél-Afrika.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram