Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Csapatépítő program Etyeken – 2023

6 június 2023

Az Accace Hungary a múlt héten egy rendkívül jól sikerült csapatépítő rendezvényt szervezett, mely kulináris tudásunkat új magaslatokba emelte! Tehetséges, kedves és profi szakácsok vezetésével egy csúcskonyhában gasztronómiai kalandra indultunk, ahol számos ínycsiklandó ételt készítettünk el közösen. Akár tapintani is lehetett volna rengeteg pozitív energiát, ahogy együttműködtünk, nevettünk, és felfedeztük a rejtett kulináris tehetségeket egymásban.

A zöldségek felaprításától a grillezési technikák tökéletesítéséig minden munkafolyamat egy új alkalom volt a kollegák közti kötődés elmélyítésére és a személyes, valamint csapat szintű fejlődésre. Az egymás melletti munka, a kihívások leküzdése és az egymás eredményeinek megünneplése szorosabbra fűzte a kapcsolatokat és még jobban elősegítette a bajtársiasság érzését.

Az etyeki Chefparade által biztosított professzionális környezet ideális hátteret biztosított kulináris utazásunkhoz, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a főzés művészetében. A rendelkezésünkre álló legkorszerűbb berendezésekkel megragadtuk a lehetőséget új technikák elsajátítására, ízek kipróbálására és főzési-sütési ismereteink elmélyítésére.

Az esemény remekül megmutatta a csapatmunka erejét, ahogy zökkenőmentesen összehangoltuk erőfeszítéseinket, támogattuk egymást, és egyéni hozzájárulásainkat egyesítettük, hogy csodálatos remekműveket hozzunk létre közösen. Ez az Accace Hungary csapata erejének és szinergiájának a bizonyítéka volt, ami kétséget kizárva újra demonstrálta, hogy együtt rendkívüli dolgokat tudunk véghez vinni.

Hálás köszönetünket kifejezni cégünknek ezért a szuper esemény megszervezéséért, kollégáinknak pedig a mindennapi munkájuk során nyújtott emberfeletti teljesítményükért. Az esemény apropója a május 31-i pénzügyi évzárás volt, ám ez az összejövetel nemcsak egy vidám és emlékezetes napot biztosított számunkra, ahol kiereszthettük a gőzt, hanem elmélyítette kapcsolatainkat és megerősítette az együttműködés fontosságát mindenkiben. A konyhában szerzett csapatépítő tapasztalatunk kétségtelenül maradandó hatást fog gyakorolni mindannyiunkra, miközben továbbra is együtt dolgozunk, a siker ízétől motiválva és inspirálva.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram