Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Karácsonyi adománygyűjtés 2023 | Társadalmi felelősségvállalás

8 december 2023

Mind magán-, mind az üzleti életben sok a bizonytalanság a mindennapjainkban, de egy dolog biztos az életben, mégpedig az, hogy az Accace magyarországi irodája minden évben ellátogat a zempléni faluközösségbe. Kollégáink ismét összefogtak és meleg ruhákat és tartós élelmiszereket gyűjtöttek a rászoruló falu lakóinak, amihez idén egy teljes ülőgarnitúrát és egy televíziót is felajánlottak munkatársaink.

A faluba érve a már jól megszokott Accace Mikulás útja először a helyi óvodába vezetett, ahol 3 csoportnyi kisgyermek várta karácsonyi énekekkel és mondókákkal a télapót és segédjeit. A Mikulás zsákja idén is tele volt különböző ajándékokkal és csokoládé csomagokkal, amiket a gyermekek óriási lelkesedéssel és örömmel vettek át.

A Mikulás ezután a szomszédos iskola felé vette útját, ahol elsős és másodikos kisdiákok szavaltak verseket és szebbnél-szebb rajzokkal ajándékozták meg a télapót. Mivel itt is minden tanuló egész évben jól viselkedett, az Accace Mikulás itt is minden gyermeket bőségesen megajándékozott.

A faluközösség hozzáállását és kedvességét jól mutatja, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan most sem engedték haza a Mikulást és segítőit sem üres hassal, sem üres kézzel. A zempléni faluban közel 140 család él nehéz körülmények között, akik igen hálásak minden felajánlásért és bármilyen tárgyi- vagy adományi támogatásért. Szerencsére az élet visszatért a vírushelyzetet megelőző mederbe, így nagy örömünkre személyesen tudtuk átadni az Accace kollégái által gyűjtött sok-sok meleg ruhát és ajándékot.

Bármit is hozzon a következő esztendő, az Accace Mikulás 2024-ben is elsők között látogat el a zempléni kis faluba.

Ebben a formában is és ismételten szeretnénk köszönetünket és hálánkat kifejezni Kollégáinknak, akik idén is kitettek magukért, valamint Ügyfeleinknek és Partnereinknek, akik nélkül nem lennénk képesek támogatni és segíteni az arra rászorulókat.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram