Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Üzletmenet-folytonosság Ukrajnában: Hirdetmény ügyfeleinknek és partnereinknek

25 március 2022
Ez a cikk
nyelven is elérhető
Üzletmenet-folytonosság-Ukrajnában

A jelenleg is zajló ukrajnai invázió tükrében szeretnénk ügyfeleink, partnereink és kollégáink számára biztosítani, hogy az ukrán kirendeltségünk továbbra is zavartalanul működjön és kiszolgálja ügyfeleit, természetesen minden érintett biztonságát és jóllétét mindenek elé helyezve. Minden szükséges óvintézkedést megtettünk az üzletmenet és a szolgáltatás folytonosságának biztosítására, miután bevezettünk egy sor olyan rendszert és folyamatot, amelyek lehetővé teszik, hogy elkötelezettek maradjunk közösségünk és tevékenységeink iránt.Mivel 2007 óta jelen vagyunk Ukrajnában, az elmúlt években sikeresen mérsékeltük a külső tényezők lehetséges hatásait, és ez alól a mostani helyzet sem kivétel. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel egyaránt együttműködünk, hogy segíthessük egymást, munkatársainkat és ügyfeleink munkatársait. Egy nemzetközi szakértői csapat és a bárhonnan elérhető online megoldásaink támogatásával az Accace Ukraine készen áll arra, hogy kiszolgálja minden meglévő és új ügyfeleit.

“Meg vagyunk arról győződve, hogy az ukrán vállalkozások fellendülnek amint azt a körülmények megengedik” – mondja Anna Magdich, az Accace Ukraine ügyvezető igazgatója. “Elkötelezett csapatunk készen áll rá, hogy továbbra is támogatást nyújtson és elősegítse a vállalatok növekedését, hozzájárulva országunk virágzó jövőjének megteremtéséhez.”

Szakmai csapatunk szorosan figyelemmel kíséri a változó kormányzati iránymutatásokat és az elfogadott jogszabályokat, hogy megértsük milyen változásokat kell végrehajtani működésünkben, hogy tudjunk reagálni az ukrán ügyfeleink érdekében, biztosítva szolgáltatásainkat és a törvényeknek való teljes megfelelést. A többi kirendeltségünk szakemberei is aktívan felügyelik az ukrán állampolgárok és vállalkozások támogatása érdekében végrehajtott helyi jogszabályi változásokat, biztosítva a legfrissebb információkat a környező európai országokban.

Ha többet szeretne megtudni a legújabb jogszabályokról, támogatási intézkedésekről és az elfogadott segélyekről, keresse fel a Newsroom szekciónkat a weboldalunkon.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram