Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Az Accace újabb lépése egy zöldebb jövőért

26 november 2019
Ez a cikk
nyelven is elérhető

Örömmel és büszkén jelentjük be, hogy az Accace sikeresen megszerezte az ISO 14001:2015 szerinti környezetvédelmi tanúsítványt. Az ISO szabvány által biztosított eszközök és előírások használatával garantáljuk ügyfeleinknek, munkavállalóinknak és minden érdekelt fél számára, hogy tevékenységeink környezeti hatásait figyelemmel kísérjük, mérjük és folyamatosan fejlesztjük egy környezettudatos és zöldebb jövő érdekében.

ISO 14001: Egy hatékony környezetgazdálkodási rendszer kiépítése

A tanúsítvány megszerzéséhez elemeztük a jelenleg is használt folyamatainkat és felmértük az ebből adódó esetleges környezetvédelmi kockázatokat. Következő lépésként elkészítettünk egy dokumentációt a papír, műanyag, üveg, vegyes- és elektronikus hulladékok gyűjtésével kapcsolatos információk rögzítésére, egy úgynevezett „Hulladéknyilvántartást”. Következésképpen egy hivatalos jogi dokumentációt készítettünk.

„Örömmel tölt el minket, hogy munkavállalóink tisztában vannak a környezeti aggályokkal és elkötelezettek a hosszútávú és folyamatos környezettudatos szemléletmódunk mellett. Megannyi, a környezettudatossághoz köthető új projektet valósítunk meg a közeljövőben. Amit a leginkább értékelünk, hogy ezen projektek és ötletek közvetlenül kollégáinktól származnak, akik egyaránt részt vesznek a projektek kezdeményezésében, kiválasztásában és megvalósításában.”  – mondta Sylva Majerová az Accace Kockázat- és CSR menedzsere.

Környezettudatosság: a nemes cél ami vezet bennünket

Az Accace céljai messze túlmutatnak a pénzügyi eredményeink elérésén. Küldetésünk, hogy támogassuk kollégáinkat és ügyfeleinket az álmaik és céljaik elérésében. Tisztában vagyunk környezetvédelmi felelősségünkkel és ennek megfelelően a tevékenységeinken keresztül nagy hangsúlyt fektetünk az emberek és környezetünk folyamatos támogatásába és védelmébe. A hulladékgazdálkodás révén megannyi projektet hajtottunk végre a környezetünk javítása érdekében, például olyan technológiák fejlesztésével és a mindennapokba építésével amivel a lehető legkisebb mértékben szükséges papírt használnunk, és ezt is igyekszünk újrahasznosítható alternatívákkal felváltani.

Hogyan védjük a környezetünket a papírmunka csökkentésével?

Csökkentjük a papír használatát a munkafolyamatainkban

Kifejlesztettük a saját felhő-alapú megoldásunkat az elektronikus dokumentumkezeléshez

Több száz ügyfelünk használja felhő-alapú megoldásunkat, hogy ők is megszabadulhassanak a papír alapú dokumentumoktól

Újrahasznosított alternatívákat keresünk és folyamatosan javítunk a hulladékgazdálkodásunkon

Mailchimp - subscribe form sidebar
synccrosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram