Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

TULIP – újabb lépés az egységes üzleti folyamatok irányába (Press Release)

8 április 2014
Ez a cikk
csehszlováklengyelromángermanukrán
nyelven is elérhető

Egy olyan világban, ahol a fogyasztói preferenciákat a versenyszerű életmód és az ezt támogató egyre növekvő számú technológiai megoldások vezérlik, alapvető követelménnyé vált minden vállalat számára, hogy az egyszerűség által tegyen szert versenyelőnyre.

Úgy gondoljuk, hogy minden sikeres üzlet mögött megfelelően kialakított és alkalmazott üzleti folyamatok vannak, ezért az Accace idén bevezeti azt az egyedülálló platformot, amely egy csokorba fogja össze az Ön összes európai könyvelési, bérszámfejtési és HR folyamatát.

A TULIP története

Az Accace Közép- és Kelet-Európa területeiről indult fejlődésnek, és ez idő alatt igyekezett saját megoldásokat kidolgozni a munkafolyamatok optimalizálása érdekében, megkönnyítve ezzel az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való együttműködést.

A cég fejlődése során új irodákat hoztunk létre, és felismertük, hogy még közelebb kell vinnünk a kiszervezési és tanácsadási szolgáltatásainkat az ügyfeleinkhez. Kifejlesztettünk tehát egy egyedi platformot a könyvelési és bérszámfejtési folyamatokkal kapcsolatos adminisztratív feladatok kezelése céljából. A platform alapja az Accace által már korábban is használt elektronikus munkafolyamati rendszer, amely a könyvelési és bérszámfejtési tevékenységek kezelésére használt okos technológián alapul.

A TULIP-ot úgy fejlesztettük ki, hogy megoldást kínáljon a fő problémákra – mindezt a helyi jogszabályokat szem előtt tartva, amelyekre szükség van a több országon átívelő üzleti folyamatok során, függetlenül az üzlet nagyságától és típusától. Az Accace kiszervezési és tanácsadói piacon szerzett sokéves tapasztalata biztosítja a platform alapját. Úgy van kialakítva, hogy a piac leggyakoribb kérdéseire adjon megoldást, mint például: az adatok és dokumentációk időben történő kézbesítése; biztonságos adatcsere; a belső folyamatok feletti ellenőrzés és a világos jóváhagyási munkafolyamatok.

Ezen túlmenően, a TULIP egy platformban egyesít számos folyamatot, ezzel két olyan problémát old meg, amellyel a legtöbb cég szembenéz napjainkban: a magas bevezetési költségek és a szolgáltatók koordinációja csoport szinten:

 • Dokumentumok adminisztrációja / beolvasási szolgáltatások
 • Belső kiszolgálók az elektronikus adatok/dokumentumok tárolására
 • OCR technológia bevezetése
 • Archiválás – fizikailag és elektronikusan is
 • Sok alkalmazott szükséges az adatbevitelhez és feldolgozáshoz; stb.


Napjainkban, amikor a technika végeláthatatlan megoldásokat kínál az üzlet javítása és fejlesztése érdekében, nem találhatunk semmi kifogást arra, hogy miért pazarolunk még mindig olyan sok pénzügyi és személyi erőforrást a belső folyamatokra és dokumentációkra és miért alkalmazunk tavalyi vagy tavaly előtti módszereket. A cégek számtalan megoldás közül választhatnak a tevékenységük egyszerűsítése érdekében. Minél több szolgáltatót von be egy cég a dokumentáció kezelésébe, a könyvelési, bérszámfejtési, HR, adóügyi stb. folyamatokba, annál több költsége keletkezik, és csökken a cégvezetők felügyeleti képessége a belső tevékenységekkel kapcsolatban. A TULIP egyedülálló ereje tehát abban a képességében rejlik, hogy a belső folyamatok egyszerűsítése által optimalizálni tudja az üzleti folyamatokat” – mondja Jiří Majer, az Accace csoport elnök-vezérigazgatója.

A jövő még soha nem tűnt ennyire egyszerűnek

Ahogy a TULIP logó is mutatja, a jövő egyszerű, ha az üzleti „szirmok” egy platform alatt vannak:

 • Korszerű és összehangolt back office tevékenységek globális szinten
 • Jóváhagyási munkafolyamat a teljes könyvelési, bérszámfejtési és HR folyamatokra
 • Automatikus könyvelés
 • 3. fél szoftveres megoldásainak integrálása
 • Alacsony költségek mellet terjeszkedhet új piacokra, úgy, hogy mindent ellenőrzése alatt tarthat
 • Hozzáférés világszerte testre szabott biztonsági szinteken keresztül

A TULIP célja, hogy megváltoztassuk azt a hamis képzetet, miszerint el kell fogadni a helyileg bevezetett folyamatokat, mint szükséges rosszt, amikor egyszerre több európai országban vagyunk jelen üzletileg. Mi inkább az egyszerű és könnyű folyamatokra helyezzük a hangsúlyt. A TULIP lehetővé teszi a meglévő folyamatok zökkenőmentes átvitelét új piacokra, mindezt úgy, hogy a hálózat feletti felügyelet megmaradjon, és a cég növekedési stratégiája legyen a középpontban” – mondta Jiří Majer.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram