Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

SocioRating 2021: A+ minősítést kapott az Accace magyarországi irodája

7 október 2021

Az Accace Hungary és Outsourcing Kft-nél köztudottan a Közösséget és az Embereket tartjuk számon, mint a vállalat legfőbb és legfontosabb értékét. A Közösségünk és a Környezetünk támogatásáért évről évre megannyi Társadalmi Felelősségvállalás programban veszünk részt, ahol nemcsak anyagilag igyekszünk támogatni az arra rászorulókat, hanem konkrét segítséget is nyújtunk például véradással, ruha- és ételgyűjtéssel, vagy éppenséggel kisiskolások fejlesztésével.

A Közösség és a Környezet támogatása mellett az Accace Magyarországnál igyekszünk kollégáinkat is támogatni és biztosítani az egyensúlyt a munkájuk és a magánéletük között. Ezen hitvallásunkat beépítettük a hétköznapjainkba, mert célunk egy kiegyensúlyozott, boldog és mindig fejlődni vágyó közösség kialakítása.

Kollégáink támogatása mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy céljainkról ne csak mi, hanem kollégáink is őszintén nyilatkozhassanak, ők adhassanak visszajelzést arról, hogy mennyire bíznak és mennyire elégedettek a munkakörnyezettel és a munkáltatójukkal.

2021. nyár végén egy átfogó felmérést készítettünk munkavállalóink között, az úgynevezett SocioRating értékelést, amely választ adott többek között olyan kérdésekre, hogy munkavállalóink mennyire azonosulnak a szervezettel, milyen mértékű a bizalom és az elégedettség a kollégák között, valamint, hogy mennyire találják innovatívnak a vállalatunkat.

A vizsgált területek

Azonosulási index

Az azonosulási index azt vizsgálja, hogy munkavállalóink mennyire azonosulnak a vállalat kultúrájával, ami a kollégák a szervezethez való viszonyát képező legjelentősebb tényezőkön alapulnak.

Az eredmények azt mutatják, hogy munkavállalóink nagy mértékben azonosulnak a szervezettel, amely nagyon erős társadalmi potenciállal rendelkezik.

Bizalmi index

A bizalmi index a munkavállalók bizalmát fejezi ki, mind szakmai, mind embertársi szinten.

Az eredmények azt mutatják, hogy munkavállalóink teljes mértékben megbíznak a vállalatban, beleértve a szakmai és az emberi bizalmat mind a vállalat, mind a kollégák irányába.

SocioRating_oklevél

Innovációs index

Az innovációs index a vállalat általános innovációs potenciálját hivatott bemutatni. Feltérképezi, hogy a vállalat környezete motiválja-e a munkavállalókat az innovációra és a fejlesztések megvalósítására és azok elfogadására.

Az eredmények azt mutatják, hogy az Accace meglehetősen jó innovációs potenciállal rendelkezik. A munkavállalók nagy mértékben motiváltnak érzik magukat az innováció megvalósítására és elfogadására.

Elégedettségi index

Az elégedettségi index a szervezet általános légkörét tükrözi, a válaszadók érzelmi aspektusára összpontosítva. Azt hivatott jelezni, hogy a munkavállalók mennyire elégedettek a folyamataink egyes területeivel.

Az eredmények azt mutatják, hogy munkatársaink elégedettek a folyamatainkkal és a szervezetünk általános légkörével.

Felelősségi index

A felelősségi index azt szemlélteti, hogy kollégáink mennyire tekintik felelősségteljesnek a munkáltatójukat összefüggésben a társadalmi felelősségvállalással, a környezetünkre gyakorolt hatással, az egészségvédelemmel és a személyes fejlődéssel.

Az eredmények azt mutatják, hogy a munkavállalók úgy vélik, hogy a szervezet igen felelősségteljes megközelítést alkalmaz a társadalom felé a szervezeten belül és kívül egyaránt.

Szervezetünk értékelése: A+

Vállalatunk minden feltérképezett területen a legkiválóbb eredményt érte el a folyamat során.  Szervezetünk erős társadalmi potenciállal rendelkezik, munkatársaink nagyon erősen azonosulnak a szervezettel, megértik és elfogadják a céljainkat és hajlandóak azért tenni, hogy ezek a gazdasági és társadalmi célok realizálódjanak is. Összességében kijelenthető, hogy az Accace Hungary és Outsourcing Kft-nél a munkavállalók jól érzik magukat, megbíznak a vállalatban és a kollégáikban szakmai és emberi szempontokat is figyelembe véve, valamint elégedettek a vállalat általános légkörével.

Igazán boldogok és büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink elfogadják céljainkat és törekvéseinket. Az Accace Magyarországnál a Közösség és az Emberek a legfőbb értékek, melyek túlmutatnak gazdasági sikereinken és továbbra is azért dolgozunk, hogy az Accace Hungary és Outsourcing Kft a jövőben is egy biztos lábakon álló, szerethető és embertársainkon és a környezetünkön is segítő szervezet maradjon!

Kik vagyunk és mik az értékeink

Tudjon meg többet a kezdeti időszakunkról, erőteljes küldetéstudatunkról és az értékeinkről melyek áthatják a mindennapjainkat.

Támogatjuk a tehetséget

A gyors növekedésünknek köszönhetően az ajtónk folyamatosan nyitva áll az új kollégák előtt. Tekintse meg a jelenlegi állásajánlatainkat és megtudhatja miért az Accace lesz álmai munkahelye!

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram