Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Karácsonyi adománygyűjtés | Társadalmi felelősségvállalás

7 december 2022
Ez a cikk
nyelven is elérhető

Óriási büszkeséggel, de még annál is nagyobb örömmel jelentjük be Nektek, hogy az eddigi évekhez hasonlóan, az Accace magyarországi irodája ismét közös erővel támogatta a Borsod megyében található lakóközösséget. Továbbá büszkék vagyunk rá, hogy cégünk értékei – úgymint az összefogás, az együttműködés és az elkötelezettség – jelen vannak mind kollégáinkban, mind a vállalati kultúránkban és egy emberként segítünk ott és akkor, amikor szükség van ránk.

A kis faluban közel 140 család él nehéz körülmények között, akik igen hálásak minden felajánlásért és bármilyen tárgyi- vagy adományi támogatásért. Tavaly ugyan közbeszólt a vírushelyzet és adományainkat nem tudtuk személyesen átadni, de nagy örömünkre 2019 után újra el tudtunk látogatni a faluba és személyesen adtuk át az Accace kollégái által gyűjtött sok-sok melegruhát és ajándékot.

Adománygyűjtés1
Adománygyűjtés2
Adománygyűjtés3
Adománygyűjtés5
Adománygyűjtés6
Adománygyűjtés

Szerencsénkre a Mikulással idén is ’össze tudtunk fogni’, így a Manói mellett az Accace Hungary is segédkezett a puttonya megtöltésében mintegy 247 db Mikulás-csomaggal. A finomságokat és a játékokat egyenesen oda vittük, ahol a legnagyobb szükség van rá, így utunk a falu óvodájában kezdődött, ahol a Mikulást várva közel 50 kisgyermek énekelt és szavalt szebbnél-szebb dalokat és verseket, amiért cserébe tartalmas Mikulás-csomagok és nagy ölelések jártak jutalmul. Az óvoda után a helyi általános iskolába mentünk tovább, ahol szintén sok gyereknek okozott nagy örömet a Mikulás, aki itt is megjutalmazta az ifjú tanulókat.

A kollégáink által összegyűjtött ruhákat a helyi Önkormányzat vezetői vették át, akik szétválogatják azokat és minden egyes ruhaneműt célzottan annak a családnak juttatják el, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Ebben az évben is célunk volt, hogy felülmúljuk a tavalyi támogatásunk mértékét, ezért úgy döntöttünk, hogy az ügyfélajándékokra szánt összeget a tavalyi évhez hasonlóan erre a nemes célra fordítjuk. A Kollégáink összefogása mellett így az Accace Hungary mintegy 1400 kg tartós élelmiszerrel támogatta a borsodi Közösséget. Törekvésünk célja, hogy olyan tételek kerüljenek adományozásra, amelyek ténylegesen és hosszabb távon segítik a falu lakóit, így minden Családnak több kilogrammnyi riszt, étolajat, cukrot, lisztet, húst, káposztát, hagymát és zöldségeket juttattunk el.

Ebben a formában is és ismételten szeretnénk köszönetünket és hálánkat kifejezni Kollégáinknak, akik idén is kitettek magukért, valamint Ügyfeleinknek és Partnereinknek, akik nélkül nem lennénk képesek támogatni és segíteni az arra rászorulókon.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram