Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Ismét Karácsonyi gyűjtéssel segítjük a zempléni közösséget | Társadalmi felelősségvállalás

15 december 2021
Ez a cikk
nyelven is elérhető

Idén karácsonyra is megszerveztük a már hagyományos gyűjtést és ajándékozást a borsodi falu számára. A Zempléni-hegységben elhelyezkedő kis faluban 140 család él nehéz körülmények között. Mivel az ajándékozás öröme minden évben hatalmas élmény számunkra, ezért most is szerettük volna kicsit meghittebbé és könnyebbé varázsolni az ünnepeket számukra. Idén szerettük volna újfent felülteljesíteni magunkat, ezért úgy döntöttünk, hogy az ebben az évben hagyományosan ügyfélajándékokra szánt összeget is erre a nemes célra fordítjuk. Így kedves ügyfeleinknek azt ajándékoztuk, hogy Ők is részesülhettek egy ilyen karácsonyi jó cselekedet által kiváltott szívmelengető érzésből.

Fontosnak tartottuk, hogy olyan tételek kerüljenek ajándékozásra, amelyek tényleg az adott közösség hasznára válnak. Minden évben adományozunk a falu számára tartós élelmiszert, ez idén összesen 840 kg-t tett ki. Vittünk Nekik rengeteg lisztet, rizst, cukrot, étolajat, őrölt fűszer paprikát, hagymát és burgonyát.  Küldtünk még számukra 150 doboz szaloncukrot, elősegítve a karácsonyi hangulatot.

Az iskolások egy új notebook-ot kaptak ajándékba, aminek segítségével használni tudják majd az okos táblájukat, ami reményeink szerint kicsit színesebbé fogja tenni számukra a tanulást. Az óvodásoknak pedig két pár hangfallal készültünk, amelyeket zeneoktatásra fognak használni nevelőik.

Természetesen az Accace Mikulás ezenkívül is gondolt a legkisebbekre és az adomány küldemény mellett vitt még 235 db Mikulás-csomagot is, hogy minden helyi lurkó számára már a december 6-a is az ünnepek szellemében teljen.

Ezenfelül munkatársaink is kitettek magukért és a személyes pénzadományokon kívül több m3-nyi meleg ruhát és gyermekjátékot gyűjtöttek össze önerőből, amiért ezúton is szeretnénk a hálánkat kifejezni feléjük! Remek érzés, hogy ilyen szuper, segítőkész és lelkiismeretes kollégáink vannak!

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram