Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

COVID-19: Bejelentés ügyfeleink és partnereink számára

16 március 2020
Ez a cikk
nyelven is elérhető

A jelenlegi helyzet fényében szeretnénk biztosítani munkatársainkat, ügyfeleinket és partnereinket, hogy az Accace minden szükséges óvintézkedést megtesz mind a kollégái biztonsága, mind a szolgáltatás folytonosságának biztosítása érdekében; a koronavírus kitörésének lehetséges következményei ellenére.

Dedikált csapat a helyzet folyamatos nyomonkövetésére

Mivel nem becsüljük alá a lehetséges kockázatokat, létrehoztunk egy külön csapatot, akinek a feladata a COVID-19 vírus kitörésének és következményeinek a folyamatos nyomon követése minden országban ahol az Accace jelen van, így ezen dedikált csapatnak köszönhetően garantáljuk, hogy csakis az önkormányzati, állami és az egészségügyi szervezetek rendeletei és ajánlásai alapján cselekszünk.

Távkommunikáció és home office

A jelen helyzetre való tekintettel kérjük ügyfeleink és partnereink szíves türelmét és megértését, mivel minden személyes találkozót elhalasztottunk és korlátoztunk minden nemű utazást a személyes biztonság érdekében. Munkavállalóink védelme érdekében az összes szükséges eszközt biztosítottuk, hogy kényelmes környezetet biztosítsunk az otthoni munkavégzéshez. Az általunk használt eszközök és technológiák lehetővé teszik az általunk nyújtott szolgáltatás és annak minőségének folytonosságát, még az olyan érzékeny területeken is, mint az informatikai biztonság.

Üzleti folytonosság és biztonság

Üzleti folytonossági tervünket az ISO 9001, és ISO 27001 minőség- és rendszerbiztonsági tanúsítványoknak megfelelően fejlesztettük ki. Ezen tervünk többszöri sikeres teszten ment keresztül, így biztosítva, hogy az Accace készen áll minden lehetséges forgatókönyvre, amelynek nem kívánatos hatása lehetne a szolgáltatás folytonosságára avagy minőségére.

A végrehajtott biztonsági intézkedések mellett biztosítjuk, hogy az Accace zökkenőmentesen folytassa az összes műveletet, miközben a munkavállalók továbbra is rendelkezésre állnak kérdéseinek megválaszolására és a szolgáltatás zavartalan nyújtására.

Üdvözlettel,

Az Accace csapata

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram