Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Az Accace Adept az Egyesült Királyságba terjeszkedik | Press release

15 június 2021

Akár be akar lépni az Egyesült Királyság piacára, akár bővíteni szeretné vállalata lefedettségét, csapatunk támogatja Önt céljai elérésében. Az üzleti folyamatok kiszervezésének (BPO) teljes körű támogatását és az ehhez szükséges megoldásokat kínáljuk, beleértve a könyvelést, riportolási kötelezettségeket és a jelentéstételt, valamint a bérszámfejtést és HR adminisztrációt, így támogatva vállalkozása ambícióit.

Fedezzen fel új üzleti lehetőségeket az Egyesült Királyságban!

Mint a világ egyik legfontosabb üzleti és befektetési cél- és központja, az Egyesült Királyságnak erős a vonzereje a vállalatok számára, amely többek között a vállalkozóbarát adómértékeknek köszönhető. Az Egyesült Királyság és London, mint egy globális üzleti központ, a legvonzóbb vállalati helyszínek közé tartozik, ha figyelembe vesszük a nagyvállalatok nemzetközi és európai terjeszkedését, amely a Brexit ellenére továbbra is igen vonzó és virágzó piacnak számít. Számos ágazat, mint például az energia- és a gyógyszeripar, az egészségügy és az informatika a COVID ellenére is virágzását éli, ami nagyban köszönhető az Egyesült Királyság alkalmazkodó hozzáállása miatt a külföldi befektetések felé.

Támaszkodjon ránk, mint megbízható partnerre az Egyesült Királyságban

Egységesítse és szervezze ki pénzügyi- és bérszámfejtési működését és funkcióit! Támogatásunkkal összpontosíthat szervezete fejlesztésére és annak irányítására, míg mi kézbe vesszük vállalata jogszabályi kereteken belüli megfelelését. „A pénzügyi folyamatokat gyakran a szükséges rossznak tekintjük és nem üzleti prioritásnak. A legrosszabb esetekben viszont teljesen figyelmen kívül kerülhetnek, ami kihathat a teljes vállalatra, miközben a pénzügyi folyamatok kezelése igen speciálisak és emberi-erőforrás igényesek. Ezen folyamatok kiszervezése nemcsak pénzügyi szempontok szerint megalapozott döntés, hanem lehetővé teszi hogy az alaptevékenységére összpontosíthasson, és naprakész, könnyen hozzáférhető és pontos pénzügyi adatok alapján hozza meg üzleti döntéseit” – mondja André Hugo, az Accace UK Limited ügyvezető igazgatója.

Összefogás, az Ön igényeinek szolgálatáért

A brit piacon a BPO területén jelentkező közös kihívások kezelésére az Accace örömmel jelenti be az Adept Advisory-val folytatott közös vállalkozás kiterjesztését. Az Adept Advisory eredetileg 2007-ben alapult meg Dél-Afrikában, és az elmúlt évtizedben erőteljes piaci szereplő az Egyesült Királyságban. A kockázati tanácsadással, pénzügyi műveletekkel és digitális megoldásokkal kapcsolatos nagyszerű hírnévnek örvendő Adept Advisory a TOP 100 JSE által jegyzett cégek és számos más közép- és nagy méretű szervezet széles körének nyújt szolgáltatásokat.

“ Már több mint egy éve annak, hogy az Adept Advisory és az Accace megkezdte a kiszervezési és tanácsadói szolgáltatásait az afrikai régióban, melynek alapja a két vállalat közös értékeiben rejlik. Történelmünk egyik legnagyobb kihívását jelentő éve ellenére az Adepttel való közös együttműködésünk még tovább erősödött, az üzleti céljaink pedig tovább fejlődtek azzal a jövőképpel, hogy minél több helyen támogathassuk ügyfeleinket és a közösséget – mondja Mihaela Pašek-Virlan, az Accace vezérigazgatója.

“Nagyon örülünk, hogy szélesíthetjük a szolgáltatási portfóliónkat az Egyesült Királyságban tevékenykedő ügyfeleink számára az Accace bizonyított képességein és szakértelmén keresztül. A BPO szolgáltatások hozzáadása a jelenlegi megoldásainkhoz igen értékes a piacon. Örömmel várjuk ezt az új és izgalmas fejezetet a brit üzletágunkban” – teszi hozzá Justin van Lienden, az Adept Advisory vezérigazgatója.

Az Accace Adept-ről

Az Accace és az Adept Advisory egy közös vállalkozás, melynek célja az innovatív BPO és tanácsadási szolgáltatások hosszú távú megvalósítása az ügyfelek számára az Egyesült Királyságban, Dél-Afrikában és nemzetközi szinten. Erőink egyesítésével hozzáférhetünk egymás értékes szaktudásához, ismereteihez, gyakorlataihoz, amit nemzetközi tapasztalatunkkal ötvözünk a szakterületünkön.

Szolgáltatásaink az Egyesült Királyságban

Kontakt

Piccadilly Chambers, Dudley House, 169 Piccadilly, London W1J 9EH


+44 207 692 1719

Accace Circle

Az Accace egy nemzetközi szinten, Accace Circle néven működő üzleti közösség, amely az Accace fióktelepei és megbízható partnereiből tevődik össze. Az Accace Circle szakértői szolgáltatásokat és egyszerűsített folyamatot biztosít egy egységes fiók és megosztott online platform segítségével. Az Accace Circle helyi szakértelemmel, és mindeközben nemzetközi lefedettséggel rendelkezik miközben megőrzi a határokon átívelő megszokott szolgáltatásminőséget.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram