Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Átlépi Európa határait az Accace: Dél-Afrikával bővül az Accace országok térképe | Press Release

18 június 2019
Ez a cikk
csehszlovák
nyelven is elérhető

Örömmel tájékoztatjuk a dél-afrikai Fokvárosba való terjeszkedésünkről, amellyel igyekszünk megnyitni kapuinkat a Szaharától délre fekvő afrikai országok számára.

A terjeszkedésünk az ambiciózus globális stratégiánk része, miszerint 2028-ra már 50 országban tervezzük támogatni és segíteni ügyfeleinket az egyedülálló megközelítésünk és magas színvonalú szolgáltatásaink révén, amelyet a több ország piacán is működő ügyfél egyetlen kapcsolattartója támogat. „ Amikor 2006-ban megkezdtük a munkát egy kicsi, mindössze 10 fős csapattal, akkor az Accace nevet választottuk, aminek jelentése könyvelő ász (accounting ace). A választott név tökéletes összhangban áll az akkori- és jelenlegi célkitűzéseinkkel és törekvéseinkkel, hogy az iparág ászaivá váljunk. 2006. óta sikerült bővíteni a szolgáltatási portfóliónkat és megannyi további irodát adtunk hozzá az Accace országok térképéhez.” – mondja Jiri Majer, az Accace vezérigazgatója.

Miután sikeresen megerősítettük jelenlétünket az európai piacon, úgy döntöttünk, hogy kilépünk a komfort zónánkból és kiterjesztjük lefedettségünket egy másik kontinensre is, így kihasználva az Afrikában rejlő hatalmas üzleti lehetőségeket. „Úgy gondoljuk, hogy Afrika nemcsak számunkra, hanem a régiónk többi európai vállalatának is növekedési potenciált kínál azon törekvések számára, amelyek sikerrel meg tudják oldani Afrika legfontosabb kihívásait, mint például a vízellátás és az infrastruktúra.” – magyarázza Jiri. Úgy döntöttünk, hogy a dél-afrikai Fokvárosban alapítjuk meg irodánkat, ami tökéletes belépőként szolgál a szubszaharai Afrika országaihoz.

Az Accace dél-afrikai irodája ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, mint a már meglévő piacok irodái; tehát teljes körű BPO és tanácsadási szolgáltatásokat számviteli-, bérszámfejtési- és adózási területen. Továbbá, csapatunk tapasztalt tanácsadókból tevődik össze, akiknek feladata a piacra lépés és a feltörekvő, valamint a határ menti piacok bővítése. Célunk, hogy szakértelmünkkel növeljük Afrika szubszaharai országainak tevékenységeit, valamint a lehetséges kockázatok és kihívások bemutatásával, magyarázatával támogatni az üzleti lehetőségeket. Ugyanakkor szeretnénk segíteni az Afrikából származó vállalatokat az európai piacok felfedezésében és megértésében egyaránt.

Bővebb információért kérjük látogasson el weboldalunkra.

Accace Hungary

Accace Hungary 2008-ban alakult, Budapesten. Az Accace Hungary szakértői csapatával, több mint 55 fővel segítjük Partnereinket üzleti céljaik elérésében. Tanácsadást és teljes körű kiszervezést biztosítunk Ügyfeleink számára számviteli-, bérszámfejtési-, adózási-, HR-, jogi,- valamint irodai- és céges- ügyekben egyaránt. Szakértői csapatunk, komplex csomagjaink, valamint nemzetközi és magyar ügyfélkörünk biztosítják a minőségi szolgáltatásainkat.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram