Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace Adept: Új közös vállalkozás a BPO szolgáltatásaink eléréséhez Dél-Afrikában | Press release

18 augusztus 2020
Ez a cikk
nyelven is elérhető

Az Accace Adept nagyratörő lépést tett a BPO piac potenciáljának feltárása érdekében a Szaharától délre fekvő afrikai régióban. Ez a régió egyre vonzóbbá válik a nemzetközi vállalatok és az új beruházások szempontjából, míg a rohamos fejlődésnek köszönhetően a régiót világszerte egyre versenyképesebbnek tekintik.

Dél-Afrika: Kereskedelmi kapu a Szaharától délre fekvő régióba

Dél-Afrika a kontinens második legnagyobb gazdasága, de az egy főre jutó GDP-t tekintve több mint kétszerese a kontinens legnagyobb gazdaságának, Nigériának. Az ország kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően biztosítja az afrikai kontinens kereskedelmét, többek között Afrika legnagyobb konténer kikötőjével, Durban. Dél-Afrika elhelyezkedésével továbbá (közel) azonos időzónával rendelkezik mint Afrika, Nyugat-, Közép- és Kelet Európa, így lehetővé téve a külföldi befektetők számára, hogy a megszokott időben bonyolítsák üzleti ügyeiket és tranzakciókat. Ezen felül fontos a befektetők számára, hogy részesüljenek a Dél-Afrika alacsony költségű erőforrásbázisából eredő kedvező költségmegoldások előnyeiből. Az ország támogatja az erős és rugalmas pénzügyi szolgáltatási ágazatot, melyet egy megfelelő szabályozási és compliance keret támaszt alá. Ezeken kívül az ország egy jól kiépített gyártási ágazattal és számos speciális gazdasági zónával rendelkezik, melyek a kereskedelmi kikötők mellett helyezkednek el, így lehetővé téve az áruk hatékony elosztását.  A telekommunikációs és IT szektor gyors növekedése és innovációja további kiváló okok a külföldi szervezetek számára a Dél-Afrikába való terjeszkedéshez. A vidék fenséges látványa és a kedvező napos éghajlat pedig remek kikapcsolódást ígér az üzleti tevékenységek mellett.

Az erők egyesítése a vállalkozások növekedésének támogatásához

A közös kihívások kezelése és a BPO terén elért sikerek érdekében az Accace izgatottan jelenti be közös vállalkozását az Adept Advisory céggel, a professzionális erőforrások és a munkaerő projektmegoldásainak globális vezetőjével. A Dél-Afrikában 2007-ben alapított Adept Advisory jó hírnévre tett szert a piacon kockázati tanácsadással, pénzügyi műveletekkel és digitális megoldásokkal kapcsolatos szolgáltatások terén, kiszolgálva megannyi nagyvállalatot és a TOP 100 JSE által jegyzett vállalatok széles körét.

“Az Adept Advisory széles körű piaci eléréssel rendelkezik, így kitűnő eredményeket tud felmutatni a dél-afrikai és a nemzetközi márkákkal való sikeres együttműködés kialakításában az üzleti tanácsadás terén. Az Accace-cel való együttműködés további magas szintű kiszolgálást biztosít a számviteli és bérszámfejtési megoldásokkal, melyek elismert nemzetközi szabványokon és a legújabb felhő alapú technológián alapulnak. Bízunk benne, hogy egy csapatként dolgozva új lehetőségeket fedezünk fel, valamint teljes körű BPO szolgáltatásokkal támogathatjuk ügyfeleinket Dél-Afrikában” – mondta Justin van Lienden, az Adept Advisory ügyvezető igazgatója.

Az Accace Adept célja ugyanazon szolgáltatások körének biztosítása Dél-Afrikában, mint a többi piacon világszerte, kezdve a piacra lépéstől és az alapítás támogatásától a teljes körű BPO megoldásokig a számviteli jelentésektől a bérszámfejtésen és a HR-en keresztül teljesen az adózási és szabályozási területekig.

“Mind az Adept Advisory, mind az Accace közös értékekre épül, melyek visszatükröződnek az üzletvitel során. Ez sokkal többet jelent, mint professzionális BPO és tanácsadói szolgáltatások nyújtása; ez képviseli a felelősségteljesen vezetett vállalkozásképünket, tükrözi az emberközpontú szakmai szolgáltatást, melyet mind a külső, mind a belső ügyfelek felé nyújtunk. Ezen megoldásunkat szeretnénk elérhetővé tenni most már a Szaharától délre fekvő térségben is” – mondta Mihaela Pašek-Virlan, az Accace vezérigazgatója.

Célunk, hogy támogassuk a dél-afrikai piacon jelenlévő vállalatokat és a dél-afrikai piacra belépni kívánó nemzetközi márkákat. Arra is szeretnénk ösztönözni az afrikai vállalatokat, hogy vizsgálják meg az európai és a nemzetközi piacot egy megbízható és globális partner támogatásával.

Az Accace Adept-ről

Az Accace és az Adept Advisory közös vállalkozása vagyunk, melynek célja egy hosszú távú stratégia megvalósítása az innovatív BPO és tanácsadói szolgáltatások nyújtása ügyfeleink számára Dél-Afrikában és világszerte.

Szolgáltatásaink Dél-Afrikában

  • Könyvelés kiszervezése és jelentéstételi szolgáltatások
  • Bérszámfejtés és HR adminisztráció
  • Adótanácsadás
  • Szabályozási és compliance tanácsadás
  • Céges és irodai szolgáltatások
  • Piacra lépési és vállalati szolgáltatások

Kontakt

Boundary Terraces, 1 Mariendahl Avenue
Newlands, Western Cape, Cape Town 7700


+27 021 701 7768

Accace Circle

Az Accace egy nemzetközi szinten, Accace Circle néven működő üzleti közösség, amely az Accace fióktelepei és megbízható partnereiből tevődik össze. Az Accace Circle szakértői szolgáltatásokat és egyszerűsített folyamatot biztosít egy egységes fiók és megosztott online platform segítségével. Az Accace Circle helyi szakértelemmel, és mindeközben nemzetközi lefedettséggel rendelkezik miközben megőrzi a határokon átívelő megszokott szolgáltatásminőséget.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram