Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

15 éves az Accace: A mi hihetetlen történetünk

1 szeptember 2021

Örömmel osztjuk meg a nagyvilággal, hogy az Accace immáron a 15. születésnapját ünnepli. Az évek során az Accace egy ambiciózus helyi vállalkozásból mára egy globális lefedettségű és hírnevű vállalattá nőtte ki magát kiváló BPO és tanácsadói szolgáltatásokkal. A mögöttünk álló 15 év megannyi nagy lehetőséget és kihívást hozott számunkra, melyek mind segítettek minket az előrelépésben és a hihetetlen mérföldköveink elérésében.

9 saját iroda Európában és Afrikában

2 közös vállalat Dél-Afrikában és az Egyesült Királyságban

700 szakember a nemzetközi irodákban

Új kihívások a növekedés érdekében

Az elmúlt néhány évben, munkatársainknak és partnereinknek köszönhetően tudtuk növelni mind a globális lefedettségünket, a portfóliónkat és az ügyfeleink számát. Ezen felül büszkeséggel tölt el minket, hogy társalapítói vagyunk az Accace Circle üzleti közösségnek, amely összefogja a hasonló gondolkodású BPO szolgáltatókat, akiknek céljuk a kiemelkedő szolgáltatások mellett a magas szintű felhasználói élmény garantálása. Az Accace Circle törekvése egy olyan üzleti környezet kialakítása, ahol a tagok (BPO és tanácsadó szolgáltatók, mint például az Accace) megoszthatják egymással szaktudásukat és bizalmas üzleti kapcsolatot építhetnek ki más tagokkal.

Közel 40 országban működünk globálisan

Több, mint 2000 szakértő munkatárs az üzleti közösségünkben

Több, mint 10000 ügyfelünket támogatjuk

eShop: egy új kaland

Miközben arra törekszünk, hogy teljes körűen biztosítsuk a BPO- és tanácsadási szolgáltatásainkat, egy új értékesítési megközelítést is kiépítettünk. Elindítottuk a saját eShop rendszerünket a tanácsadói szolgáltatásaink mellé, hogy zökkenőmentes ügyfélélményt biztosítsunk az online hozzáférhetőség teljes kényelmével.

70 szolgáltatás
7 országban
24 tanácsadóval

Az eredményeink nem jöhettek volna létre az ügyfeleink, kollégáink, munkatársaink, barátaink és támogatóink nélkül – akiknek ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte hálánkat. Ti vagytok azok, akikkel megosztjuk legfőbb értékeinket, a kiválóságot, a bizalmat, a szenvedélyt, a rugalmasságot, az elkötelezettséget és az együttműködést, és Ti vagytok azok akik segítettetek minket eljutni a céljaink felé.

Kik vagyunk és mik az értékeink

Tudjon meg többet a kezdeti időszakunkról, erőteljes küldetéstudatunkról és az értékeinkről melyek áthatják a mindennapjainkat.

Támogatjuk a tehetséget

A gyors növekedésünknek köszönhetően az ajtónk folyamatosan nyitva áll az új kollégák előtt. Tekintse meg a jelenlegi állásajánlatainkat és megtudhatja miért az Accace lesz álmai munkahelye!

Mailchimp - subscribe form sidebar
starcartdiamondlinkcrosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram