Fizetésképtelenségi jogi szolgáltatások

A fizetésképtelenségi jogi szolgáltatásaink révén abban segítjük a cégeket, hogy megoldják a pénzügyi nehézségeiket az adósságaik kezelésével és a csődbe jutás elkerülésével. Jogi tanácsadóink teljes körű adminisztrációs szolgáltatást nyújtanak a fizetésképtelenségi eljárások alatt és megkeresik a legjobb megoldást a Cége pénzügyi egyensúlyának visszaállítására, mielőtt késő lenne.

Ha Cége nem képes tovább fizetni az adósságait, akkor Ön kénytelen végigmenni egy hosszadalmas és összetett fizetésképtelenségi eljáráson, valamint megpróbálni helyreállítani a cégét és annak szabályszerű üzletmenetét. Ha kellő időben és a megfelelő adótanácsadókat foglalkoztatja, akkor képes lesz megtalálni a legjobb megoldásokat a cége számára és megakadályozhatja újabb fizetésképtelenség, vagy ami még rosszabb: a csőd kialakulásának lehetőségét.

Fizetésképtelenségi perképviseletek esetén, a tapasztalt ügyvédeink megfelelően képzettek arra, hogy a különböző ügyekben Önt támogassák, a potenciális kockázatokat enyhítsék és az Ön konkrét ügyére a leghatékonyabb megoldást nyújtsák.

A tanácsadóink és jogi partnereink átvezetik Önt a teljes fizetésképtelenségi perképviseleti eljáráson és képviselik Önt az adminisztrációs, polgárjogi és fizetésképtelenségi bírósági tárgyalásokon és a nem bírósági tárgyalásokon. A fizetésképtelenséget megelőző tárgyalásokon az összes szükséges szakmai segítséget megadjuk Önnek. Készen állunk a fizetésképtelenségi átrendezés kivizsgálására és megtervezésére az Ön speciális feltételeinek és lehetőségeinek figyelembevételével. Ezenkívül komplex támogatás és segítségnyújtás biztosítunk a végrehajtási és adósság rendezési eljárások révén.

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram