Perképviseleti szolgáltatások

Ha egy ingatlant, munkát, kereskedelmet vagy bármely egyéb, az üzleti tevékenységéhez kötődő témát érintő vitában vesz részt, akkor a jogi tanácsadóink széles körű jogi szolgáltatást tudnak kínálni egy előnyös perképviseleti eljárás biztosításához és egységes képviselet az illetékes nemzeti bíróságok előtt.

A perképviseleti folyamat akkor indul, amikor egy bizonyos vitás ügy a bíróság elé kerül és a bonyolultsága és elhúzódása miatt nem lehet sikeresen megoldani jogi képviselő nélkül. A perképviseletet ellátó személy nemcsak a szükséges jogi tudással rendelkezik, hanem képes Önt a bíróság előtt is képviselni a tárgyalások során és biztosítja az összes szükséges papírmunka elvégzését.

A jogász csoportunk teljes körű perképviseleti támogatást és szolgáltatást tud nyújtani a következő területeken: ingatlan, munkajog, kereskedelmi jog vagy egyéb összetett, üzlettel kapcsolatos vitás kérdések.

Teljes körű adminisztratív támogatást, adótanácsadást és a Közigazgatási Bíróság, a Polgárjogi Bíróság vagy a pénzügyi hatóságok előtti perképviseletet kínálunk Önnek. Továbbá a bíróságon kívüli tárgyalásokon is segíthetjük Ön.

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram