Vissza a Newsroom-ba
ADÓZÁSI SEGÉDLET
Olvasson tovább
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace Circle: Nemzetközi piacok elérhető közelségben | Press release

3 szeptember 2020
Ez a cikk
nyelven is elérhető

Az elmúlt években keményen dolgoztunk egy új üzleti közösség kialakításán, amely összekapcsolja a budapesti és további Közép- és Kelet Európában elérhető irodáinkat a megbízható partnereinkkel Európa szerte, valamint a Közel-Keleten és Afrikában. Kitartó munkánk eredményeképpen büszkén számolunk be új irodáinkról világszerte, ahol immár megszokott szakmai precizitással szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Üzleti közösségünk, az Accace Circle, hasonlóan elhivatott BPO és tanácsadó vállalatok sokaságából tevődik össze, melyek egységes szakértői szolgáltatásokat és korszerűsített folyamatokat nyújtanak, mindezt egy egységesített online platformon keresztül. Az Accace Circle egy globálisan jelenlévő, ugyanakkor helyi szakértőkből álló és lokális támogatást nyújtó üzleti közösség, amely országhatártól függetlenül egységes szolgáltatásminőséggel, szabványokkal és biztonsági előírásokkal rendelkezik.

Növekedésünk alapjául az Accace Circle üzleti közössége áll, amely lehetővé teszi, hogy mára már közel 40 országban, több mint 2000 képzett könyvelőt, bérszámfejtőt, adó-, jogi- és HR tanácsadót bevonva 10 000-nél is több ügyfél kiszolgálását lássuk el világszerte. Függetlenül attól, hogy északra, keletre, délre vagy nyugatra visz az út, az Accace mostantól szerte a világban megtalálható.

Joghatóságtól függetlenül megbízható tanácsadással támogatjuk országhatárokon átívelő projektjeit

Nyisson újabb piacok és országok felé egy megbízható, nemzetközi partner támogatását élvezve! Azért dolgozunk, hogy segíthessük vállalatát teljes mértékben megfelelni a helyi törvényi és szabályozási előírásoknak. Szakértőink támogatják a zökkenőmentes működésben: koncentráljon az üzleti lehetőségeinek maximalizálásra, az Accace pedig gondoskodik a helyi piac sajátosságaiból fakadó akadályok kiaknázásában.

Jelen vagyunk
40 országban

Több mint
2000 szakembert
foglalkoztatunk

Több mint
10 000 ügyfélnek
szolgáltatunk

Több mint 170 000
bérpapírt dolgozunk fel

Növekszünk az EMEA régióban és azon túl

Partnereink a helyi piacvezetők közé tartoznak a BPO és tanácsadás terén számviteli, bérszámfejtési és adótanácsadás területen. A helyi joghatóság mélyen gyökerező szakértői ismerete alapján vállalata azonnali és szakszerű támogatást élvezhet akár helyi, akár angol nyelven.

Európa

Ausztria, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Macedónia, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia,  Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Ukrajna

Közel Kelet & Afrika

Ciprus, Dél-afrikai Köztársaság, Egyiptom, Törökország

A közösség összetartó ereje: a közös értékeink

A ‘közösség’ kifejezést szándékosan és céllal használjuk. Az Accace Circle-t a hasonló gondolkodású vállalatok közösen létrehozott üzleti közösségének tekintjük, közös értékekkel és szenvedéllyel a munkánk iránt. Megközelítésünk az emberi kapcsolatokon alapszik, gondolkodásmódunk mindig a hosszútávú eredményeket részesíti előnyben az ideiglenes nyereséggel szemben. Küldetésünk hogy szakszerű és magas színvonalú megoldásokat kínáljunk üzleti partnereinknek, miközben segítjük és támogatjuk a közvetlen közösségünket is.

Erősen motivál minket az innováció és hogy forradalmasítsuk az üzleti folyamatok és a kiszervezés megvalósítását, így munkánkkal és hozzáállásunkkal elnyerve ügyfeleink bizalmát és tiszteletét.

Miben segíthetünk?

Akár új nemzetközi piacok meghódításában gondolkozik, vagy akár megbízható számviteli-, bérszámfejtői-, HR-adminisztrációs-, adóügyi- és/vagy jogi szolgáltatóra vágyik, mi készek vagyunk vállalata teljes körű támogatására.

ADÓZÁSI SEGÉDLET
Olvasson tovább
Mailchimp - subscribe form sidebar
file-emptyusersdiamondearthcrosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram