Cégfelszámolási szolgáltatások

Kérésére kezdeményezzük a folyamatot a cégnek a felszámolási folyamatba való bejegyzésének bejelentésével és biztosítjuk, hogy az összes jogszabályi követelmény betartásra kerül. A cég felszámolását annak jogi örököse és más kapcsolódó dokumentáció nélkül készítjük elő, beadjuk a szükséges regisztrációkat a helyi cégnyilvántartásba. Ezt követően közzétesszük a cégközlönyben a cégfelszámolással kapcsolatos információkat és értesítjük az összes illetékes hatóságot és az esetleges hitelezőket a cégnél bekövetkezett változásokról.

Emellett szorosan együttműködünk a könyvelési és adózási tanácsadóinkkal annak biztosítása érdekében, hogy a felszámolási folyamat alatti és az azt megelőző időszak kimutatásai feldolgozásra kerültek, beleértve az adóbevallásokkal kapcsolatos számadásokat. Megtervezzük az utolsó vagyonkezelői jelentést is a felszámolásról és javaslatot teszünk a felszámolási egyenleggel való rendelkezésre.

A cégtanácsadóink szintén szorosan együttműködnek a jogi partnereinkkel és belső tanácsadóinkkal és segítséget nyújtanak a cég partnereivel, ügyfeleivel és alkalmazottaival kötött szerződések megszüntetésében.

Miután az összes jogi követelménynek eleget tettünk, eljuttatjuk a felszámolási időszakra vonatkozó adóbevallásokat és pénzügyi nyilatkozatokat az illetékes hatóságoknak, kapcsolatba lépünk a megfelelő adó ügyintézővel a cégbejegyzés törlésének jóváhagyásához és töröljük a céget a cégnyilvántartásból.

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram