Microsoft Dynamics NAV

Egy teljes körű ERP rendszert keres, amely mind helyi, mind nemzetközi szinten segítségére lehet könyvelési és jelentéstételi feladatai elvégzésében? Hivatalos Microsoft partnerként az MS Dynamics NAV rendszert nem csak az Ön cégénél tudjuk problémamentesen üzembe helyezni, hanem az összes olyan országban is, ahol vállalkozása működik.

Az MS Dynamics NAV üzembe helyezése és a tevékenység kiszervezése

Könyvelés kiszervezést lehetővé tévő szolgáltatóként, könyvelési feladataink elvégzésére már egy ideje az MS Dynamics NAV rendszert használjuk több ügyfelünknél is, így a hosszú évek során szerzett tapasztalatainkra alapozva már számos, különféle iparágakhoz tartozó multinacionális vállalatnál helyeztük sikeresen üzembe ezt a rendszert.

Az MS Dynamics NAV telepítésére, üzembe helyezésére jogosult szakembereink alapos könyvelési ismeretekkel rendelkeznek, így képesek a rendszert tökéletesen hozzáilleszteni az Önök könyvelési igényeihez – mind helyi, mind nemzetközi szinten.

Abban az esetben, ha az MS Dynamics NAV már üzemkész az Ön cégénél, készek vagyunk segítséget nyújtani az új rendszer használatára történő átállás megkönnyítésében. Szükség esetén további új modulokat telepíthetünk és tovább finomíthatjuk a rendszert az Ön üzleti igényeinek megfelelően, mindamellett, hogy folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk a rendszer használatával kapcsolatos kérdéseik megválaszolására.

Zsuzsanna Ungerné Gyenge
Outsourcing Manager | Accace Hungary
Kapcsolatfelvétel
crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram