Vissza a Newsroom-ba
Mailchimp - subscribe form sidebar

Új online munkaidő és jelenlétnyilvántartó rendszer: Mobilbarát, továbbfejlesztett és biztonságos|Press release

29 július 2024

Örömmel jelentjük be az új online munkaidő és jelenlétnyilvántartó rendszer bevezetését, amelyet a legújabb technológiákkal terveztünk, hogy megfeleljen a modern vállalkozások változó igényeinek. Egy teljesen új fejlesztőcsapat több mint egyéves elkötelezett munkája után egy olyan online eszközt hoztunk létre, amely nemcsak a HR-csapatának, hanem minden egyes munkavállalójának is egyszerűséget, mobilitást és nagyfokú biztonságot kínál.

online munkaidő és jelenlétnyilvántartó rendszerünket

Nagy ugrás a jelenlétnyilvántartásban

Új jelenlétnyilvántartó rendszerünk jelentős fejlesztésen esett át: egy könnyen használható, mobilbarát platformot kínál a munkaidő- és a jelenlét nyilvántartásához. Magas fokú adatbiztonságot és a helyi jogszabályoknak való teljes körű megfelelést biztosít, így mind a munkáltatók, mind a munkavállalók számára biztonságos adatkezelést és tárolást kínál.

Míg zászlóshajónk, a munkaidő- és jelenlétnyilvántartó online portálunk továbbra is egy átfogó megoldás marad, amely több HR-modulból áll, az új rendszer racionalizált, és kizárólag a munkavállalók munkaidejére és a jelenlétükre összpontosít, így ideális választás azon vállalatok számára, amelyek egyszerű és hatékony eszközt keresnek a munkaidő- és távollétek gyors, biztonságos és átlátható kezelésére.

Szabadkéz a HR osztálynak

Az új jelenlétnyilvántartó rendszerrel a HR-csapat teljes ellenőrzést kaphat a vállalat jelenléti nyilvántartásának beállítása és kezelése felett. Ez az autonómia azt jelenti, hogy a HR-osztályoknak többé nem kell kapcsolatba lépniük a fejlesztőcsapatunkkal a beállítások nagyobb módosításai miatt, ami gyorsabb és hatékonyabb kezelést tesz lehetővé.

Zökkenőmentes online menedzsment

Megoldásunk eloszlatja azt a mítoszt, miszerint a megfeleléshez hardveres felügyeleti rendszerekre van szükség, és nem igényel be- és kiléptető terminálokat, intelligens kártyákat vagy biometrikus szkennereket. Ehelyett egy tisztán online jelenlét-kezelő rendszert kínál. Az alkalmazottak bárhonnan naplózhatják jelenlétüket, és testre szabhatják fiókjuk felületét, hogy kiemeljék az általuk leggyakrabban használt funkciókat és távolléti típusokat.

Ünnepelje új online jelenléti megoldásunk bevezetését egy ingyenes próbaverzióval

Az új online munkaidő- és jelenlétnyilvántartó megoldásunk jelenleg még csak a cseh és a szlovák piacon érhető el, de hamarosan további régiókra is kiterjesztjük. Ez a bevezetés új korszakot jelent a jelenléti ívek kezelésében, amely a modern technológiát felhasználóbarát kialakítással ötvözi egy olyan eszköz létrehozása érdekében, amely minden méretű vállalat számára előnyös.

A szoftverünk bevezetésének megünneplésére 30 napos ingyenes próbaverziót kínálunk az új rendszerünkből. Próbálja ki és tapasztalja meg a jelenléti ívek kezelésének jövőjét a modern, mobilbarát és biztonságos megoldásunkkal. Regisztráljon most, és nézze meg, hogyan támogatja rendszerünk az Ön vállalkozását.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram