Az elérhetőségekért kattintson a találatjelzőre! Információkért a többi helyszínről kérjük, görgessen lejjebb!

Accace Magyarország

Az Accace Magyarország egy magasan képzett szakértőkből álló tanácsadó és outsourcing partner, aki az ügyféligényeket kézzel fogható javaslatokká alakítja. Okos technikai megoldásaink és jövőbe tekintő szemléletünk ötvözésével teljes körű szakmai támogatást nyújtunk ügyfeleinknek. Több mint 20 éve a piacon, valamint 70 magyar szakértőnkkel és 200+ elégedett ügyféllel a hátunk mögött hatalmas tapasztalattal rendelkezünk a kis- és nagyméretű globális vállalkozások zavartalan működésének és növekedésének elősegítésében.
Magyarország
Accace Hungary Outsourcing Kft.
Váci út 45. F épület 7. emelet, Átrium Park 1134 Budapest
Cg.: 01-09-884627
Adószám.: 14010954-2-41
Contact Form

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése van a jelen űrlappal kapcsolatosan, avagy további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni, úgy lépjen velünk kapcsolatba. Üzenetére a lehető leghamarabb válaszolunk. A nyitott pozíciókhoz kérjük látogassa meg Karrier oldalunkat.


ACCACE IRODÁK

Accace Circle

Az Accace egy nemzetközi szinten, Accace Circle néven működő üzleti közösség, amely az Accace fióktelepei és megbízható partnereiből tevődik össze. Majdnem 40 országot lefedve, több mint 2 000 szakemberrel támogatjuk mintegy 10 000 ügyfelünket, akik elsősorban a Fortune 500-as listáján megtalálható nemzetközi közép- és nagyvállalatok, míg mindemellett több mint 170 000 bérpapírt dolgozunk fel világszerte.

Amennyiben további országokkal kapcsolatosan érkdelődik, kérjük lépjen velünk kapcsolatba
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram