Találkozzon vezetőinkkel

Szenvedély Tapasztalat Látomás
Nemecz István
Managing Director

Nemecz István

Managing Director

István az ACCACE-hez való csatlakozást megelőzően az Interbook Kft. ügyvezetőjeként dolgozott, 2002 óta. Az Interbook Kft. korábban az Ernst & Young Kft. gazdasági igazgatóságaként működött, azonban 2000. évtől a korábbi anyacégtől független, önálló jogi személyként.

2011-ben az Interbook Kft. összeolvadt az ACCACE magyarországi cégével, és az összeolvadás után István vette át az immáron 70 szakemberből álló tanácsadó cég vezetését.

István szakmai tapasztalatára valamint az új főtulajdonos nemzetközi hátterére támaszkodva gyorsan tudta növelni a magyarországi cég piaci részesedését. Több éves szakmai múltja a pénzügyek és a számviteli kiszervezés terén hozzáadott értéket jelent az ACCACE magyar ügyfeleinek.

István a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen számviteli szakirányán, alkalmazott statisztika mellékszakirányán végzett. Tagja a Magyar Könyvvizsgáló Kamarának. Jelenleg ACCA képzésen vesz részt, jelentős ismeretekkel rendelkezik az IFRS és a USGAAP riportálásban, valamint folyékonyan beszél angolul.


Kertész Gábor
Head of Advisory | Partner

Kertész Gábor

Head of Advisory | Partner

Gábor 2016-ban csatlakozott az ACCACE Hungary-hoz és vette át az adótanácsadó-üzletág vezetését. Szakmai pályáját 2005-ben kezdte a KPMG merger & acquisition csapatában, majd 2006-tól 10 évig a BDO adótanácsadójaként dolgozott, melyből az utolsó 3 évben ügyvezetőjeként és adópartnereként vezette az adótanácsadó csapatot.

Gábor immáron 15 éves szakmai pályája alatt alapos ismereteket szerzett az összes fő közvetlen és közvetett adónem területén. Kiemelt szakterülete a nemzetközi jövedelemadózás, általános forgalmi adó, üzleti promóciók és nyereményjátékok, cégtranzakciók és átvilágítások.

Gábor a BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán végzett adó, vám, illeték szakirányon. Mérlegképes könyvelői OKJ képesítéssel rendelkezik és a Nemzetgazdasági Minisztérium által regisztrált adótanácsadó. Rendszeres előadója szakmai konferenciáknak illetve szerzője a Wolters Kluwer kiadó on-line és off-line kiadványainak és szaklapjainak.


Ungerné Gyenge Zsuzsanna
Accounting and Payroll Manager | Partner

Ungerné Gyenge Zsuzsanna

Accounting and Payroll Manager | Partner

Zsuzsa az Accace cégcsoporthoz való csatlakozását megelőzően az Interbook Kft-nél dolgozott a számviteli üzletág vezetőjeként. Az Interbook Kft. korábban az Ernst and Young Kft. gazdasági igazgatóságaként működött, majd 2000. évtől önálló jogi személyként volt jelen a magyar piacon. 2011-ben összeolvadt az Accace cégcsoport magyarországi cégével.

Szakmai pályáját 1991-ben kezdte az Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft-nél, ahol kiszervezett könyvelési szolgáltatást nyújtottak külföldi és magyar ügyfeleknek. Jelenleg a könyvelési és bérelszámolási üzletág vezetője. 25 éves szakmai és több, mint 15 éves vezetői tapasztalatával támogatja kollégáit a nemzetközi ügyfeleknek nyújtott számviteli szolgáltatások magas színvonalú ellátásában.

A Pénzügyi és Számviteli Főiskola számvitel szak, ipari szakirányán szerzett oklevelet 1993-ban, majd ugyanitt 1999-ben szakközgazda oklevelet kapott vállalkozási szakirányon. 2000-ben adószakértői minősítést szerzett, ugyanezen évtől a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja.


Molnárné Wágner Anikó
Payroll Manager | Partner

Molnárné Wágner Anikó

Payroll Manager | Partner

Anikó 2004-ben bérszámfejtőként csatlakozott az Accace Hungary Kft-hez (akkori nevén Interbook Könyvelő Kft-hez). Szakmai pályáját könyvelőként kezdte, majd a bérszámfejtés lett a fő szakterülete.

Immár 16 éves pályafutása alatt mind magyar, mind nemzetközi ügyfeleknek nyújtott bérszámfejtési szolgáltatást. Alapos ismeretekkel rendelkezik személyi jövedelemadó, társadalombiztosítás, egyéb bérekkel összefüggő adók területén. Tanácsadási munkák során a munkajogi ismereteit is hasznosítja. 2013-tól a bérszámfejtési üzletág szakmai vezetője. Irányításával történik a – jelentős részben nemzetközi hátterű – ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása.

A BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán végzett adó, vám, illeték szakirányon. Bér-és TB ügyintéző, valamint regisztrált mérlegképes könyvelő OKJ képesítéssel rendelkezik.


Kertész-Balázs Nikoletta
HR Manager

Kertész-Balázs Nikoletta

HR Manager

Nikolett 2016-ban csatlakozott az Accace Hungary Kft-hez, mint a belső HR ügyekért felelős személy.

Nikolett eredeti szakmáját tekintve Statisztikusként végzett, melyet követett a HR-személyügyi szervező képesítés, majd a MÜTF Kereskedelem és Marketing szakán végzett közgazdászként.

Pályafutását a telekommunikációs szektorban kezdte, mellyel 12 éves tapasztalatot szerzett a Sales és tanácsadás területén, mint a Vodafone Magyarország Zrt. kis- és középvállalati ügyfeleinek tanácsadója. 2016-ban vette át az Accace személyügyeinek intézését és koordinálását, a munkaerő toborzás és kiválasztástól kezdve, egészen a vállalkozási szintű társadalmi felelősségvállalás (CSR) szervezéséig. Közvetlen ügyfélkapcsolati munkában elért eredményeit ötvözve a belső HR-ben szerzett tapasztalataival, 2018-ban vezetésével elindítottuk a munkaerő közvetítési (fejvadász) szolgáltatási üzletágunkat, valamint 2019-ben a Hr adminisztrációs szolgáltatási üzletágat.


Hajnal-Balázs Ildikó
Tax Manager

Hajnal-Balázs Ildikó

Tax Manager

Ildikó 2018-ban csatlakozott az Accace Hungary adó csapatához, mint senior adótanácsadó. 16 éves adóigazgatási tapasztalattal rendelkezik.  5 évet dolgozott önkormányzati adóhatóságnál, majd ezt követően a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál adóellenőrként társas vállalkozások ellenőrzését végezte.

Az Accace-hez való csatlakozással célja, hogy a cégvezetőket, könyvelőket segítse az adózáshoz kapcsolódó anyagi és eljárási szabályokban való eligazodásban. Munkája során mind a magyar, mind a nemzetközi ügyfeleket segíti tanácsaival, figyelemmel a közösségi jog és a nemzetközi jog szabályaira.

Tapasztalata szerint egy adótanácsadó megbízása az adóellenőrzést megelőzően és az ellenőrzés során is nagy segítséget jelent az ügyfeleknek, mert ezáltal az adózók hatékonyabban tudnak élni a törvények adta jogaikkal és lehetőségeikkel.

2002. évben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Államigazgatási Karán igazgatásszervezőként, majd a BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán pénzügyi szakértői képesítést szerzett Európai Uniós pénzügyek szakirányon. Mérlegképes könyvelői és adótanácsadói oklevéllel rendelkezik, valamint 2018. évben a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központnál IFRS mérlegképes könyvelői bizonyítványt szerzett.


Papp Krisztina Sarolta
Accounting Supervisor

Papp Krisztina Sarolta

Accounting Supervisor

Krisztina 2013-ban csatlakozott az Accace csapatához senior könyvelőként. Szakmai pályafutását 2002-ben kezdte könyvelőirodában, később multinacionális cégeknél volt alkalmazásban senior könyvelői pozicíóban.

2016 óta supervisori pozícióban tevékenykedik az Accace-nél. Munkája többek között a cégekkel való kapcsolattartásból, ügyfelek igényeinek felméréséből áll, ezenkívül számviteli szabályzatok készítésével foglalkozik, több fős könyvelői csoport közvetlen szakmai felügyelete is hozzá tartozik.

2000-ben végzett másoddiplomásként a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán és Nemzeti Gazdasági Minisztérium által regisztrált mérlegképes könyvelői és adótanácsadói regisztrációval rendelkezik.


Licska Péter
Accounting Supervisor

Licska Péter

Accounting Supervisor

Péter 2013-ban könyvelőként csatlakozott az Accace cégcsoporthoz. 2016-tól szenior könyvelőként irányítja csapatát, amellyel jelenleg több neves hazai és nemzetközi piaci szereplőnek nyújtanak számviteli szolgáltatást.

Szakmai vezetésével a napi könyvelési feladatokon kívül havi és negyedéves riportok készítésében, éves könyvvizsgálatokban vesznek részt, adótanácsadóként a napi munka során felmerülő adózási kérdésekben is közreműködik.

Gazdálkodási és menedzsment szakon szerzett diplomát 2011-ben, majd számvitel mesterszakon diplomázott. A mérlegképes könyvelői képesítés mellett adótanácsadó végzettséggel is rendelkezik.


Greguss Kinga
Senior Lead Accountant

Greguss Kinga

Senior Lead Accountant

Kinga 2020-ban csatlakozott az Accace-hez vezető könyvelőként. Munkája során több fős könyvelői csoport szakmai felügyelete tartozik hozzá.

2007-ben kezdett a szakmában tevékenykedni, sok évnyi tapasztalatát mind kisebb- és nagyobb könyvelőirodákban szerezte.

Pénzügy és Számvitel szakon szerzett diplomát a Corvinus Egyetemen, és Mérlegképes könyvelői képesítése mellett TB- és Bérügyi végzettséggel is rendelkezik.


Csendesné Halmos Borbála
Senior Lead Accountant

Csendesné Halmos Borbála

Senior Lead Accountant

Borbála 2021. januárjában csatlakozott az ACCACE csapatához, jelenleg senior lead könyvelőként felel a rá bízott cégek számviteli- és riportálási feladatainak elvégzéséért.

Szakmai pályáját könyvelőként kezdte egy kisebb könyvelő irodánál, majd egy borászatnál, később pedig egy nagykereskedelmi vállalkozásnál állt alkalmazásban, mint főkönyvelő.

Borbála 2003-ban végzett a főiskolán informatikus közgazdász szakon, 2007-től mérlegképes könyvelői végzettséggel is rendelkezik. E mellett könyvvizsgáló asszisztensi, társadalombiztosítási- és bérügyi szakelőadói, végül 2017-ben adótanácsadói képesítést szerzett. Jelenleg IFRS szakirányon folytat tanulmányokat.


Nagy Norbert
Senior Marketing Specialist

Nagy Norbert

Senior Marketing Specialist

Norbi 2018. januárjában csatlakozott az Accace csapatához, mint a külső megjelenésért és kommunikációért, valamint az Accace Hungary valamennyi marketing tevékenységeiért felelős személye.

Az Accace-hez való csatlakozás előtt, Norbi szakmai tapasztalatot szerzett egy hollandiai könyvelői irodánál, ahol egyetemi évei alatt kezdetben gyakornokként, majd teljes állásban tevékenykedett, összesen másfél évet. Ezek után egy évet töltött el a fuvarozási szektorban, ahol egy magyar tulajdonú nemzetközi cégcsoport magyarországi székhelyén kamatoztatta a marketingben szerzett tudását.

Norbi a hollandiai Utrecht University-n szerezte alapképzéses diplomáját marketing szakirányban, majd a Budapesti Metropolitan University-n szerzett eMBA Digitális Marketing diplomát 2018-ban. Norbi felsőfokon beszél angol nyelven és középszinten hollandul.


Nemeczné Berényi Katalin
Internal Accountant

Nemeczné Berényi Katalin

Internal Accountant

Katalin 2004-ben, főiskolai tanulmányainak befejezése után csatlakozott az Accace Hungary Kft-hez (akkori nevén Interbook Könyvelő Kft).

Az első 7 évben könyvelőként nyújtott mind magyar, mind nemzetközi ügyfeleinek könyvelési szolgáltatást. Az Accace csoporthoz való csatlakozást követően a belső pénzügyi feladatokat látja el teljeskörűen és riportál a szlovák központ felé.

A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügy és Számvitel Karán végzett adó, vám és illeték szakirányon. Katalin a Nemzetgazdasági Minisztérium által regisztrált mérlegképes könyvelő.


Gimeskövi Katalin
Office Manager

Gimeskövi Katalin

Office Manager

Kata az Accace cégcsoporthoz való csatlakozását megelőzően az Interbook Kft-nél dolgozott irodavezetőként, mely az Ernst and Young Kft. gazdasági részlegének akkori jogutódaként volt ismert, majd az Interbook Kft. 2011-ben fuzionált az Accace cégcsoport magyarországi vállalatával. Jelenleg irodavezetőként segíti cégünk belső gazdálkodásának és teljes adminisztratív tevékenységének színvonalas működését.

Szakmai pályáját 1991-ben kezdte, a külföldi tulajdonban lévő Meditrade utazási irodánál, ahol irodavezetőként dolgozott, és a nemzetközi beutaztatásban szerzett szakmai tapasztalatokat.

1994-ben csatlakozott az Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft-hez, ahol először a gazdasági igazgató asszisztenseként és a hivatalos külföldi kiküldetések szervezőjeként dolgozott.

Kata, a Budapesti Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképzőn végzett, ahol idegenforgalmi szakirányon szerzett diplomát 1992-ben. Folyékonyan beszél angolul, magyarul, míg középszinten németül.


crosschevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram